Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

o lamurire va rog

Vizitator menus

Postări Recomandate

Vizitator menus

as vrea si eu sa intreb pe toti care sunt "meseriasi"in electronica(ca eu sunt 0 barat),daca as putea la un automodel cu radiocomanda sa pun un acumulator mai mare de 3000 de mAh la tensiunea de 7.2V(aceasta marire sa nu faca rau motorului si circuitelor din interiorul automodelului).automodelul are acumulatorul lui de 1800 mAh si e de 7.2V.Am inteles de la cineva ca pot pune un acumulator mai mare de 3000 mAh insa trebui sa fie aceeasi tensiune si anume 7.2V...caci motiva el:ca de fapt tensiunea "arde" nu mAH.cei 1800 mAh daca se maresc de fapt mareste timpul de joaca.astept un raspuns.multumesc mult.scz daca nu am postat unde ar trebui...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Laci

1

• francezu

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Poti pune acumulator de capacitate mai mare, tensiunea insa trebuie sa fie aceeasi. Electronica si motorul consuma atat cat au nevoie, si daca acumulatorul este de capacitate mai mare evident ca jucaria va functiona mai mult timp.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări