Vizitator WickedAdy Postat Mai 7, 2010 Partajează Postat Mai 7, 2010 Am o problema cu un alimentator de laptop Acer marca LiteON 19V/4,74A.Probleme sesizate dupa ce l-am desfăcut:1. La mers in gol pe multimetru imi indica 18,9 - 19V2. Cand il conectez la laptop, in sarcina, dupa aproximativ 3-5 sec. ledul martor de pe alimentator incepe sa se estompeze, iar pe iesire tensiunea variaza de la 13v-19,1 v.imi puteti indica unde ar putea fi problema?Momentan ma apuc sa schimb condensatorii. Link spre comentariu
Aurelian6n2 Postat Mai 7, 2010 Partajează Postat Mai 7, 2010 Nu vreau sa te descurajez dar nu se merita sa-l repari.Am avut si eu probleme cu un incarcator de laptop Fujitsu-Siemens tot cu aceleasi caracteristici ca si al tau(19v si 4.8A).Dupa ce m-am chinuit cu el si i-am schimbat diodele schottky, mos-fet-urile(de 2 ori) si un controller (tda4863-2), nu am rezolvat nimic, in sensul ca debita 19V dar la vreo 500mA-1000mA maxim.Mai banuiam un controller dar nu am reusit sa-l gasesc nicaieri, nici macar pe net asa ca m-am lasat pagubas, mai ales ca deja cheltuisem vreo 50 lei inutil..Asa ca am mers frumusel si mi-am cumparat un alimentator de laptop (made in China) cu tensiunea si curentul identice cu cel original cu pretul de 85 lei. Acest alimentator functioneaza continu de vreun an fara nici o problema.Daca vrei sa arunci banii cum am facut eu in incercarea de a-l carpi pe cel vechi...dar e mai sanatos sa-ti iei altul nou. Link spre comentariu
Vizitator WickedAdy Postat Mai 8, 2010 Partajează Postat Mai 8, 2010 Am rezolvat problema Am cumparat un alimentator universal cu aceleasi caracteristici. pret aprox. 150 leiMersi mult. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum