fane Postat Mai 7, 2010 Partajează Postat Mai 7, 2010 as dori sa -mi iau un ap.foto digital fara prea mari pretentii,am gasit pe forum un CANON powershot a460 cu senzorul ccd defect,as dori sa-mi spuneti,ce e asta si ce probleme creeaza,nu ma pricep deloc la asta Link spre comentariu
c_anicai Postat Mai 7, 2010 Partajează Postat Mai 7, 2010 senzorul ccd e partea de captare a imaginii similara cu filmul la aparatele vechi.nu se merita achizitionat, manopera de inlocuire depaseste cu mult preţul unui aparat foto similar de ocazie dar in stare buna, si procedeul de inlocuire este operatiune de fineţe care se executa numai la service canon, numai o constatare este de circa 150 ron. Link spre comentariu
fane Postat Mai 7, 2010 Autor Partajează Postat Mai 7, 2010 multumesc pentru sfat,ce aprat, as putea as putea sa-mi iau mai ieftin sicit de cit bun cu meniuri simple Link spre comentariu
c_anicai Postat Mai 7, 2010 Partajează Postat Mai 7, 2010 nu prea conteaza o marca cand banii sunt puţini. toate firmele supravieţuiesc prin cererea de piaţă, si produc produse similare calitativ, daca nu ar fi aşa înseamna faliment sigur pentru cine nu asigura calitate similara. luand un aparat nou ai si avantajul garanţiei, acesta oricum o sa te ţie mult daca nu e folosit in conditii improprii, (in ploaie scapat pe jos) ca marca prefera un canon, fuji, panasonic, vezi la altex http://altex.ro/catalog/index.jsp?catal ... oryId=1207 cele mai eftine, si dupa ce te hotarasti la un model intreaba pe forumuri daca nu sunt probleme cu acesta, pe urma cauti la alte magazine produsul similar poate e mai eftin. in general aparatele astea mici sunt folosite in conditii improprii, purtate zilnic, tinute in buzunar, si au aceiasi rata de defectare ca un telefon. zic asta din motivul ca nu se merita ceva de ocazie, jumatate din preţ considera ca e garantia. nu te lua dupa megapixeli, e marketing ce e prea mult strica, dar daca e de ocazie sa nu fie mai puţin de 4mpx. ideal ar fi vre-o 7 sau 8Mpx. (de ce zic asta ? uita-te la un aparat profesional sa vezi ca are numai 10mpx la fel sau poate mai putin ca briketele de jucarie,,.... dar preţul !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://altex.ro/catalog/index.jsp?catal ... emId=26944 ) Link spre comentariu
fane Postat Mai 7, 2010 Autor Partajează Postat Mai 7, 2010 multumesc pentru sfaturi,osa incerc sagasesc ceva mai bun raportat la pret/calitate Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum