Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OPTICUM 4060CX

Postări Recomandate

Vizitator Cryssolo

Am achizitionat un receptor OPTICUM 4060CX care mi-a functionat doar o zi. TV s-a oprit brusc nu mai primeste niciun semnal, iar la receptor palpaie un led rosu. Am intrebat pe cineva si spunea ca de vina ar fi sursa. Asa sa fie? Merita sa-l trimit inapoi si sa profit de garantie sau este un defect minor si se poate rezolva rapid de un electronist fara mari probleme. Receptorul l-am cumparat pentru firma unde lucrez impreuna cu alti colegi si e nasol ca trebuie sa-l trimit prin curierat care costa mai mult si colegii sunt cum sunt toti colegii unii intelegatori altii nu, deoarce receptorul l-am comandat eu si a cazut ghinionul pe mine. Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Vizitator Cryssolo

Conectat ori neconectat la TV tot acelasi simptom are, palpaie ledul si atat. Azi l-am si trimis. Acuma nu stiu cat o sa mi-l tina pentru ca altul la schimb spun ca nu-mi dau si daca o sa trebuiasca o sa-l trimita si in ''strainatate'' spunea o doamna. Colegul caruia i s-a intamplat zice ca a auzit ca un pacanit scurt al receptorului si dus a fost. Oricum ms.

Link spre comentariu
Vizitator comfel

pentru a functiona in conditii optime un receptor trebuie sa ii asiguri anumite conditii ....-receptorul trebuie amplasat in asa fel incat sa se asigure o aerisire optima ,deoarece functioneaza 24 din 24 ore -priza sa fie de calitate sa faca contact ferm stecherul in priza (la 90%din recept defecte se duce alimentarea )-cablul coaxial care alimenteaza LNB-ul trebuie sa fie de calitate deoarece prin el circula tensiune si semnal -etc.................................................. :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări