Vizitator tyc Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 La TV frecventa baleiajului pe orizontala este de 15625Hz (sistem 625linii).Nu asta e relevant ,ci faptul ca timpul pt un traf de tv e mult mai mic decat cel necesar.Si ai lucrat cu Bang&Olufsen?Ca alea in cutie de lemn erau teroare. Link spre comentariu
nelu F Postat Noiembrie 20, 2010 Partajează Postat Noiembrie 20, 2010 La TV frecventa baleiajului pe orizontala este de 15625Hz (sistem 625linii).Nu asta e relevant ,ci faptul ca timpul pt un traf de tv e mult mai mic decat cel necesar.Si ai lucrat cu Bang&Olufsen?Ca alea in cutie de lemn erau teroare.O fi, n-o fi relevant, dar daca precizezi frecventa de lucru la nivel de Hz macar ar trebui s-o faci corect. Link spre comentariu
Vizitator hannah Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 La mine merge de vreo 3 ani fara probleme! Link spre comentariu
vincze_szilard Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 si cat e de periculos daca pui mana? Link spre comentariu
vincze_szilard Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 schema si cablaju facut in target 3001, nustiu dece fisierul de targate nu ma lkasa sa-l postez Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 si cat e de periculos daca pui mana?Depinde cum stai cu inima,oricum parul ti se ridica(aproape ca-n filme),mai ales la unul pt zeci de km.@nelu FIdee e ca la 15 kHz factorul de umplere 100% e de ns.Si scuza-ma ca nu am dat frecventa corecta(dupa cum o sti). Link spre comentariu
CATA2003 Postat Iulie 27, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2011 si cat e de periculos daca pui mana?Depinde cum stai cu inima,oricum parul ti se ridica(aproape ca-n filme),mai ales la unul pt zeci de km.@nelu F Idee e ca la 15 kHz factorul de umplere 100% e de ns.Si scuza-ma ca nu am dat frecventa corecta(dupa cum o sti). LA 100khz perioada e de 10us , atunci la 15 khz ma indoiesc ca e de ordinul ns ....poate ceva peste 70us ....asa din ochi...., Ideea e sa dai un impuls de peste 4kv (4kv cand e deja conenctat animalul la linie ,deci in sarcina) pentru a strabate izolatia realizata de blana , iar curentul cat de mare , cu cat e mai mare cu atat poate fi gardul mai lung , de aceea transformatoarele ce realizeaza impulsul au o rezistenta in asa zisul secundar joasa , varfuri de peste 10A sunt normale , singura grija trebuie avuta la latimea pulsului maxim cred ca e de 100us , dar la 100us sa fie deja sub 1kv. e destul de simplu de realizat un astfel de "invertor" putina electornica si astat. Link spre comentariu
Vizitator Alynutza89 Postat August 31, 2013 Partajează Postat August 31, 2013 LA 100khz perioada e de 10us , atunci la 15 khz ma indoiesc ca e de ordinul ns ....poate ceva peste 70us ....asa din ochi....,Ideea e sa dai un impuls de peste 4kv (4kv cand e deja conenctat animalul la linie ,deci in sarcina) pentru a strabate izolatia realizata de blana , iar curentul cat de mare , cu cat e mai mare cu atat poate fi gardul mai lung , de aceea transformatoarele ce realizeaza impulsul au o rezistenta in asa zisul secundar joasa , varfuri de peste 10A sunt normale , singura grija trebuie avuta la latimea pulsuluimaxim cred ca e de 100us , dar la 100us sa fie deja sub 1kv. e destul de simplu de realizat un astfel de "invertor" putina electornica si astat.Stiu ca e cam vechi postul, dar poate imi puteti spune, va rog, ce fel de transformator se foloseste, niste valori ceva... Multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum