Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

incarcator automat

Postări Recomandate

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

am sa cuplez bateria cea noua si am sa va tin la curent cu ce se intampla ,la cea noua am masurat tensiunea dimineta si era 13,42v ,dar asta cred ca o so fac maine normal ar trebui sa declanseze releul nr 2 cand bateri va fi incarcata ,la cealalta ma gandesc sa nu fie vreun element in scurt si va multumesc ca ma-ti suportat

Link spre comentariu

Deci:-habar nu am ce sistem de masuratori utilizezi. Banuiesc ca le faci si in tzoli, picioare cubice si galoane imperiale!-semireglabilele folosesc la stabilirea unor potentiale de referinta pe pinii operationalelor; trebuie "rotiti" acolo unde trebuie si nu lasati la 1/2 din cursa.- reglajul se efectueaza in conformitate cu ce scrie in articolul ce insoteste schema.-schema este perfect functionala.-verifica corectitudinea montarii pieselor si a realizarii cablajului.

Link spre comentariu

va-ti suparat degeaba caci daca stiam de unde vine buba nu va mai stresam pana la urma nu am putut rezista si i-am dat de capat problemei,a trebuit sa schimb CI1 pentru ca era defect desi abia il cumparasem cu cateva zile in urma cat despre masuratori cred ca am scris destul de clar dar asta e ,acum sunt multumit de efortul depus si de (ajutorul vostru)e prima data cand patesc asa ceva ,se poate intimpla oricui chiar daca e amator sau profesionist,am intilnit cazuri cand chiar profesorul care l-am avut in scoala a cerut sfatul altora mai experiementati(se mai intapla si in cazul nostru,nu?)nu s-a nascut nimeni invatat,omul moare si tot neinvatat ramane,darmite un amator ca mine ,daca eram asa destept nu va mai ceream sfatul.am sa o fac si in continuare,chiar daca nu gasesc intelegere,nu va suparati pe mine pentru ceea ce am scris sau pe noi cei mai neinitiati.oricum va multumesc pentru timpul acordat si daca nu v-am suparat sper sa mai colaboram si pe viitor. cu stima pentru forum......gogutu

Link spre comentariu

Ai notat Ube=7,35V.

De curiozitate - stii ce se intimpla cu un tranzistor care functioneaza cu baza polarizata la diferenta aia de potential fata de emitor?Sa dai raspunsul, nu mai cauta cu google sau wikipedia! Tranzistorul ala e dus rau! Iremediabil, ireversibil, ... irelevant pentru tine! Deci daca tensiunea era aia care ai scris-o tu, trebuia sa inlocuiesti tranzistorul ala, ca altfel nu mai functiona in vecii vecilor, amin! Si daca era vorba numai de aia... :inger
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări