Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

incarcator automat

Postări Recomandate

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Niciodata nu mi-au placut incarcatoarele cu decuplare la 14.4V. Din pmdv chiar si la 14.4V acumulatorul inca se incarca (trage curent) pt o perioada buna de timp. Cat de repede ajunge la 14.4V depinde foarte mult de uzura (sulfatarea) care o are. El trebuie lasat in continuare pe redresor (cu limitare de curent, 1/10C si de tensiune, 14.4V) pana cand curentul de incarcare scade sub 1/50 - 1/100 din valoarea C (Ah al acumulatorului). Cam atunci se considera incarcat si suplimentar se mai poate face si o egalizare ridicand tensiunea pana pe la 16.5V pt o perioada de vreo 1-2h.

Link spre comentariu

alfel nu stiu ,daca nu e bine asa atunci sunt p.... mai trebuie sa invat sa lucrez si cu alte progame decat cu "paint" dar va multumesc pentru timpul pierdut cu mine,si daca nu se poate nu renunt si caut alta schema funtionala

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări