Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema SANYO model CEM3022p

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• stefank

4

• dan cod

3

• gaby57

2

• zvasile

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

• 3 ani mai târziu...

Ma scuzati ca am dezgropat topicul , caut si eu schema acestui sasiu . Programele merg ok cu imagine si sunet , cautare , etc dar ramine pe ecran osd si in stinga jos contorul de inchidere la 10 minute chiar daca schimb din telecomanda inchiderea la anumite minute el revine la -10 . Banuiesc ca procesorul vede lipsa semnal ( si cu antena scoasa face asa ) si initiaza contorul de 10 minute pentru oprire . Multumesc .

Link spre comentariu

Nu are search automat , are doar doua butoane search + / - care daca apas scurt regleaza fin +/- iar daca apas lung deplaseaza frecventa +/- doar atita timp cit tin apasat . ( cit timp este afisat osd cu preset pentru canale nu se opreste dupa acele 10 minute )

Editat de stefank
Link spre comentariu

Multumesc , am gasit intre timp un manual service Sanyo sasiu A3 , difera jungla - in televizor e LA7681 iar in manual este LA7680 - dar nu cred ca difera . La pinii procesorului nu am gasit unul anume IDENT , intrari V-sync si H-sync am gasit dar acolo nu par nereguli

Editat de stefank
Link spre comentariu

din pinul 16 al procesorului ( 0 volti ) merge in baza unui tranzistor care in colector are 7 volti iar emitorul merge la masa , cred ca din 16 iese o comanda AFC spre jungla pin 43 , de altfel pe acest pin sint 0,00 volti si cu si fara semnal

Editat de stefank
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări