Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare monitor mai bun

Vizitator caguars

Postări Recomandate

Vizitator caguars

Va salut ! Apelez si eu la voi, as ruga sa imi raspunda cineva care se pricepe la monitoare. In prezent am un Samsung 740N de 17". Il am de vreo 5 ani cred. Mi s-a cam pus pata sa imi iau altul mai mare, nu prea imi mai place cum se vede acesta, parca ma si oboseste de la un timp. Am vreo sansa sa gasesc unul mai bun si mai mare decat acesta, hai sa zicem la un maxim 500 ron ? M-am uitat pe net la diverse magazine dar nu stiu ce sa aleg de aceea apelez la ajutorul vostru. Sa fiu sincer la acesta de acum nu prea imi place cum se vede negrul, de exemplu cand ma uit la un film care este 16:9, benzile negre de sus si jos numai negre nu sunt. Sunt foarte luminoase. Multumesc !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• lorik199

4

• Spitfire

1

• former_Alfred

1

• Dj Alex

1

Top autori în acest subiect

recomand Samsung Syncmaster 2243l-am gasit pe net intr-un loc la 508 ron(link-ul vi l-am trimis intr-un mp)eu sunt foarte multumit de el

Link spre comentariu

nu prea imi place cum se vede negrul, de exemplu cand ma uit la un film care este 16:9, benzile negre de sus si jos numai negre nu sunt. Sunt foarte luminoase. Multumesc

Acesta este panelul TN(Twisted Nematic).Pentru filme e ideal un panel PVA/MVA, iar pentru grafica, IPS/S-IPS.Un monitor LED la 400 lei, 18,5"-problema cu nivelul de negru nu mai apare atat de pregnant.http://www.emag.ro/monitoare_lcd/monito ... HE.019-016
Link spre comentariu

recomand Samsung Syncmaster 2243l-am gasit pe net intr-un loc la 508 ron(link-ul vi l-am trimis intr-un mp)eu sunt foarte multumit de el

recomand si eu , ii foarte bun
Link spre comentariu
Vizitator caguars

Mda, tipic romanesc. Am dat un email si mi-au zis ca acest monitor nu se mai fabrica si nu au de unde sa il mai aduca. Mereu patesc asa cand caut ceva pe net, desi scrie pe stoc, cand ii intrebi, nu au. ps: ma refer la samsungul de 22".Later edit: :ras: Deci numai pot de ras, am primit un alt email " Preturile de pe site nu sunt actualizate de jumatate de an. Monitorul Samsung 2243NW care oricum nu e pe stoc si nici nu se mai fabrica costa 693 ron. Ne cerem scuze, lucreaza acum un coleg pentru actualizarea preturilor, va multumim pentru intelegere".No comment !

Link spre comentariu

eu am primit din italia acest monitor in urma cu 3 luni, si a fost cumparat de nou, deci de fabricat garantat se mai fabricapretul, imi parea si mie putin suspect dar totusi am zis sa incercatiacest tip de monitor e foarte bun, chiar si daca data 600 si ceva de lei pe el meritaP.S : are 21.5 inch nu 22(asa zice pe cutie) :ciuda:

Link spre comentariu
Vizitator caguars

Dar stie cineva cat au ecranul real totusi aceste monitoare de 22" sau de 21.5" ? Stiu ca si pe timpuri la cele cu tub ziceau ca sunt de 15" si de fapt erau de 14", ei masurau si carcasa , un fel de prostire sa te faca sa cumperi as zice.

Link spre comentariu

Stiu ca si pe timpuri la cele cu tub ziceau ca sunt de 15" si de fapt erau de 14", ei masurau si carcasa , un fel de prostire sa te faca sa cumperi as zice.

NU măsura nimeni carcasa, nu mai vorbi prostii. Caută un monitor din ăla şi măsoară-i tu carcasa, ca să te convingi. Nu era nici un fel de "prostire" din partea producătorului, ci doar din partea utilizatorului care nu ştia nimic despre cum funcţionează cinescopul. Diagonala cinescopului ("tubului") chiar era de 15". Dar peretele de sticlă era destul de gros, fiindcă trebuia să reziste la câteva sute de kg. presiune atmosferică. Din cauza grosimii sticlei pe marginile ecranului, imaginea propriu-zisă avea diagonala ceva mai mică, de-obicei 14,2". Şi chiar dacă ţi-ar fi extins imaginea şi pe marginea ecranului, nu cred că te-ar fi încântat cu nimic.La LCD-uri nu apare atât de pregnant problema asta, fiindcă ele nu sunt vidate, dar o margine trebuie să aibă şi ele, nu crezi? Măcar aşa, cât să nu-ţi curgă cristalele lichide de pe marginea carcasei :limb:
Link spre comentariu

Depinde ce vrei sa faci. Pentru jocuri si filme eu as merge pe Samsung. Pentru grafica, Eizo sau Iyama, dar aici deja intram in alta categorie de pret. :limb:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări