mbtcmc Postat Mai 6, 2010 Partajează Postat Mai 6, 2010 Am o camera video care are rupta banda cu care este conectat afisajul LCD la ea.Camera functioneaza si as vrea sa stiu unde pot gasi aceasta banda. Link spre comentariu
walyd Postat Mai 17, 2010 Partajează Postat Mai 17, 2010 buna searava pot da un raspuns nu prea placut,dar,asta este.Am si eu un astfel de aparat cumparat de la un tirg din germania arata extraordinar de bine,cind am ajuns acasa l-am desfacut sa vad ce defecte are si am constatat ca are 2 benzi rupte,deci inca una fata de ce aveti dvs,m-am dus la un amic care face service la produse in garantie si l-am rugat sa-mi faca comanda pt cele 2 benzi am reusit sa iau schemele in format electronic ale camerei sa indentific codurile benzilor si surpriza:,m-a sunat a doua zi si mi-a comunicat pretul benzilor 100 ron+manopera si 480 ron+ manopera cealalta,am renuntat din cauza pretului si urmaresc pe saitul okazii.ro o camera defecta cam aceeasi generatie samsung 351,352,si am gasit un 361 care da un mesaj de erroare pe displai la pretul de 80 ron+taxe postale si miine ma duc sa o ridic sa vedem daca se potrivesc benzile si daca jucaria mea nu are si alte defecte pt ca daca functioneaza va trebui sa-mi comand baterie si incarcator care mai costa inca 100 ron.va voi tine la curent cu ce am facut deci sfatul meu este sa stati la pinda pina apare un chilipir,pt ca o camera folosita se vinde cu pretul intre 350-500 roncu stimaValeriu Diaconescu Link spre comentariu
Vizitator gheo19 Postat Mai 19, 2010 Partajează Postat Mai 19, 2010 Salut am si eu un VP-D351 functional dar nu am incarcator .stie cineva unde as putea gasi un incarcator original cel care incarca direct camera si nu bateria ? postati niste linkuri .stima Link spre comentariu
mbtcmc Postat Mai 25, 2010 Autor Partajează Postat Mai 25, 2010 Eu am cumparat camera de noua dintr-un magazin din Italia si dupa vreo 3 luni s-a rupt acea banda.Camera functioneaza dar nu pat vedea nimic pe ecranul color.Daca o sa o dau cumva voi posta aici.Camera are un alimentator al carei mufa intra direct in ea.Bateria se incarca in pozitia in care este pusa pe camera . Link spre comentariu
Vizitator eddie79ro Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 am gasit eu in ro acea pamblica dar e cam scumpa (75ron)... http://www.e-piese.ro/shop/cablu_pangli ... pd351.html Link spre comentariu
Spitfire Postat Iunie 8, 2010 Partajează Postat Iunie 8, 2010 Bateria aia chinezeasca e un jaf, scrie pe ea 1500mAh, din care are probabil doar 650, nu 2200mAh!!! Link spre comentariu
Spitfire Postat Iunie 8, 2010 Partajează Postat Iunie 8, 2010 Puteti sa va exprimati parerea NUMAI dupa ce ati incercat produsul. Las altora "bucuria" de-a lua teapa. Poza nu are de-a face cu realitatea, este o greseala din partea producatorului. Sunt convins ca nici produsul nu are de-a face cu realitatea, nu doar poza.Iar producatorul din Shenzen a "gresit" alte lucruri mai importante...cum ar fi membrana schimbator de ioni... Bateria are intr-adevar 2200mAh. Cand o zbura porcu`, nici TADIRAN ori Sanyo nu pot atinge asemnea raporturi volum/ capacitate. E plina Piata Obor din Bucuresti de acumulatori AAA cu capacitatea de...2700mAh, si Piata Castanilor de acumulatori Li-Ion pt. telefoane cu capacitatea de..."5000"mAh. Legislatie vamala defectuoasa, asemenea mizerii inselatoare si periculoase(instalatii de pom de iarna cu "electrosoc' inclus, becuri "economice' chioare, aparate fara separare fata de retea, cu un condensator de reactanta in loc de transformator, etc, etc) nu ar trebui lasate sa intre in tara. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 15, 2011 Partajează Postat Februarie 15, 2011 Sterget msg va rog Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum