Vizitator bass++ Postat Mai 14, 2010 Partajează Postat Mai 14, 2010 Am reusit sa plantez toate piesele. Dabea astept sa il pun in functiune. Am pus condensatori de 47uF/63v si zennere de 12v si NE5532. Este vreo problema? Link spre comentariu
Vizitator bass++ Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 Pentru alimentare cu -/+ 73 v. De cat trebuie sa pun rezistentele de alimentare? Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 Conform Legii lui Ohm, R=U/I; I este curentul consumat de montaj + curentul prin zenner, U este diferenta dintre tensiunea de intrare (aia mare) si tensiunea necesara pe colectorul tranzistorului din stabilizator. Mai trebuie sa calculezi puterea disipata de rezistenta P=U x I. Vei utiliza o rezistenta cu puterea cel putin dubla decit cea rezultata din calcul. Link spre comentariu
Vizitator bass++ Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 Conform Legii lui Ohm, R=U/I; I este curentul consumat de montaj + curentul prin zenner, U este diferenta dintre tensiunea de intrare (aia mare) si tensiunea necesara pe colectorul tranzistorului din stabilizator. Mai trebuie sa calculezi puterea disipata de rezistenta P=U x I. Vei utiliza o rezistenta cu puterea cel putin dubla decit cea rezultata din calcul.Nu ma pricep prea bine la calcule. Link spre comentariu
Vizitator bass++ Postat Martie 28, 2011 Partajează Postat Martie 28, 2011 Salut am incercat azi sa pun in functiune montajul. Dar am nevoie de putin ajutor daca se poate.Am alimentat cu +/-24vcc si am conectat sursa de sunet (pc) la intrare cu borna + si la iesire inrarea amplificatorului (tot cu +) si - l-am legat de la pc direct la intrarea amplificatorului. Am alimentat cu semnal preamplificatorul si nu se aude nimic.Tensiunea de alimentare este prea mica? (-) trebuie conectat la masa? Link spre comentariu
remus68 Postat Martie 28, 2011 Partajează Postat Martie 28, 2011 Posteaza un desen cu conexiunile realizate de tine. Link spre comentariu
Vizitator bass++ Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 am tot incercat dar nu pot sa atasez imaginea Link spre comentariu
paul14 Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 Daca ai fi citit regulamentul aflai cum se face cu pozele. Dimensionezi poza la limitele acceptate de forum sau urci poza pe un site de sharing gen http://www.tinypic.com Link spre comentariu
Vizitator bass++ Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 In sfarsit am reusit sa atasez schema http://www.diy.poweraudio.ro/displayima ... 1&pos=-301 Link spre comentariu
Vizitator bass++ Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 nu stie nimeni daca legaturile facute de mine sunt corecte? Link spre comentariu
rares01 Postat Aprilie 7, 2011 Partajează Postat Aprilie 7, 2011 din cate se vede pe desenul tau nu ai masa(GND) de la semnal legata Link spre comentariu
Vizitator bass++ Postat Aprilie 8, 2011 Partajează Postat Aprilie 8, 2011 Am legat GND la - si se aude un brum puternic in boxe Link spre comentariu
rares01 Postat Aprilie 8, 2011 Partajează Postat Aprilie 8, 2011 ok! verifica daca ai pus corect piesele ! Link spre comentariu
remus68 Postat Aprilie 8, 2011 Partajează Postat Aprilie 8, 2011 Am legat GND la - si se aude un brum puternicAsa trebuia sa faci conexiunile. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum