Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

trio-kenwood ta2030.

costilx

Postări Recomandate

Buna,am doua integrate (trio-kenwood ta2030.)nu gasesc nici o schema cu acest integrat,persoana care mi le-a dat, mi-a spus ca provin dintr-un amplificator ce comanda tranzistori finali,are cineva scheme,documentatie il rog sa ma ajute.Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

2

• costilx

2

• mircea888

1

Top autori în acest subiect

Ai putea incerac sa faci un amplificator in clasa H exact cum e acolo in schema de la Kenwood, iar in loc de TA2040 pui componente discrete, adica cate 2 finali pt fiecare tensiune de alimentare.

TI-am atasat o schema de la Kenwood KA-990 in care se vede structura interna la TA2040 si se vede ca e usor de facut o improvizatie cu componente discrete.

Doar sa fii sigur ca TA2030-urile pe care le ai sunt bune, ca nu ai sa gasesti altele.

http://i39.tinypic.com/2i9nk7k.jpg

Bafta

Link spre comentariu

Multumesc Mircea.Am o mica problema nu pot sa vad fisierul tau zal,nu e doar numai asta sunt mai multe de pe forum,mi le baga in galeria foto unde nu mi le poate arata,probabil nu e greu de rezolvat dar nu prea am timp sa vad problema.

Link spre comentariu

Sînt 2 imagini arhivate, una gif şi una jpeg, prea mari ca să le pot ataşa aici, probabil că programul tău de vizualizat imagini nu le are asociate sau e corupt.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări