costilx Postat Mai 5, 2010 Partajează Postat Mai 5, 2010 Buna,am doua integrate (trio-kenwood ta2030.)nu gasesc nici o schema cu acest integrat,persoana care mi le-a dat, mi-a spus ca provin dintr-un amplificator ce comanda tranzistori finali,are cineva scheme,documentatie il rog sa ma ajute.Multumesc. Link spre comentariu
zal Postat Mai 6, 2010 Partajează Postat Mai 6, 2010 Uite aici, dar nu ai ce face cu el, e numai ptr comanda etajului final de pe o tensiune pe alta. Link spre comentariu
mircea888 Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 Ai putea incerac sa faci un amplificator in clasa H exact cum e acolo in schema de la Kenwood, iar in loc de TA2040 pui componente discrete, adica cate 2 finali pt fiecare tensiune de alimentare. TI-am atasat o schema de la Kenwood KA-990 in care se vede structura interna la TA2040 si se vede ca e usor de facut o improvizatie cu componente discrete. Doar sa fii sigur ca TA2030-urile pe care le ai sunt bune, ca nu ai sa gasesti altele. http://i39.tinypic.com/2i9nk7k.jpg Bafta Link spre comentariu
costilx Postat Mai 12, 2010 Autor Partajează Postat Mai 12, 2010 Multumesc Mircea.Am o mica problema nu pot sa vad fisierul tau zal,nu e doar numai asta sunt mai multe de pe forum,mi le baga in galeria foto unde nu mi le poate arata,probabil nu e greu de rezolvat dar nu prea am timp sa vad problema. Link spre comentariu
zal Postat Mai 13, 2010 Partajează Postat Mai 13, 2010 Sînt 2 imagini arhivate, una gif şi una jpeg, prea mari ca să le pot ataşa aici, probabil că programul tău de vizualizat imagini nu le are asociate sau e corupt. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum