cosyty Postat Mai 5, 2010 Partajează Postat Mai 5, 2010 dupa cu zice si intrebarea de ce am nevoie pe langa amplificator?(pentru ca el sa fie pregatit sa leg la el o boxa pasiva) Link spre comentariu
paul14 Postat Mai 5, 2010 Partajează Postat Mai 5, 2010 Alimentare, preamplificator(optional), radiator, protectie la cc si scc(optional), conectica(mufe intrare si iesire), potentiometru, filtru activ daca il folosesti pentru subwoofer sau sistem 2.1 si evident o carcasa. Link spre comentariu
ionut_te Postat Mai 5, 2010 Partajează Postat Mai 5, 2010 Ufff... Puteai să afli rapid şi în topicul de pe "boxe şi difuzoare" ceea ce ai de făcut (oricum răspunsul era aproape complet), dar de ce să nu închizi acolo şi apoi să deschizi aici... Link spre comentariu
cosyty Postat Mai 5, 2010 Autor Partajează Postat Mai 5, 2010 ionut_te scuzele mele sunt noob mam hotarat vreau asaun amplificator de la sorteh de 200w si un potentiometru(de unde nu stiu ma uit la bazar poate gasesc) Link spre comentariu
ionut_te Postat Mai 6, 2010 Partajează Postat Mai 6, 2010 Dacă ai la îndemână semnal special pentru subwoofer OK, se poate rezolva cu un potenţiometru simplu de 47-100kohmi, dar altfel dacă ai semnal ce cuprinde toată gama de frecvenţe vei avea nevoie şi de un filtru trece jos pasiv sau activ. Ar fi de preferat activ pentru că rezolvă problema atenuării pe care ar introduce-o unul pasiv şi ai mai putea avea pe lângă şi o corecţie de frecvenţă şi/sau fază. Link spre comentariu
Mereanu Postat Mai 10, 2010 Partajează Postat Mai 10, 2010 eu nu i-as mai pune preamplificator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum