Vizitator dragosvoda_is Postat Mai 5, 2010 Partajează Postat Mai 5, 2010 Indesit BA34PI Probelma este urmatoarea:s-a aprins becul rosu(adica temperatura ridicata),congelatorul a inceput sa se dezghete,frigiderul a inceput sa faca bruma multa,motorul e fierbinte,evaporatorul(daca asa ii spune,grilajul negru din spate)e rece,becul e aprins de 2 zile,i-am dat pe turbo frezze...nici un efect...Pot sa-i fac ceva?sau trebuie sa chem meseriasul... Link spre comentariu
icet Postat Mai 5, 2010 Partajează Postat Mai 5, 2010 Posibil are pierdere de izobutan si trebuie reincarcat. Link spre comentariu
Vizitator dragosvoda_is Postat Mai 6, 2010 Partajează Postat Mai 6, 2010 Izobutanul e tot una cu freonul?L-am lasat sa se desghete de tot,l-am pus apoi in priza...tot asa face frigiderul face bruma multa,iar la congelator se chinui sa inghete dar nu reuseste...becul rosu aprins... Link spre comentariu
Vizitator dragosvoda_is Postat Mai 6, 2010 Partajează Postat Mai 6, 2010 Am mai descoperit ceva...daca inchid frigiderul congelatorul incepe sa inghete... Link spre comentariu
icet Postat Mai 6, 2010 Partajează Postat Mai 6, 2010 Izobutanul e tot una cu freonul?nu prea dar sa zicem...e ca si cum am spune ca benzina e tot una cu motorina.e logic ca ingheata in congelator daca opresti frigiderul,pentru ca electrovalva inchide circuitul lui si lasa sa circule numai in congelator.si invers va fi cam acelasi rezultat.deci clar ii trebuie o reincarcare. Link spre comentariu
Vizitator dragosvoda_is Postat Mai 7, 2010 Partajează Postat Mai 7, 2010 Au venit frigotehnistii...s-au uitat,si au zis ca poate sa fie partea electronica.... M-au pus sa verific eu partea electronica,ca ei nu au electronist...si daca e buna sa incarce...dar ca sa incarce trebuie dus frigiderul la firma lor...ca acolo au scule...sa verifica sa vada....e asa greu de incarcat tre sa cari ditamai animalul in capatul celalalt de oras... Acum sa vina electronistul ...desi ma indoiesc ca ar fi din electronica...el mai are niste eco-valve cu un singur motor se poate regla separat frigiderul fata de congelator...astea nu se pot strica? mai are pe undeva electronica...in afara de electronica de pe langa motor....? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum