Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

carburator dacia

Postări Recomandate

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iulicuta2000

8

• boku

8

• yo9hnf

2

Top autori în acest subiect

carburatorul este inspirat dupa cel de oltcit cu mici diferente-difuzoare mai mari in diametru-parghia de la acceleratie parca e sucita pe cealalta parte-jicloare diferite la interiorclapetele lucreaza pe rand,adica se deschide prima,si dupa ce aceasta e deschisa complet incepe deschiderea celei de-a douaam vazut la cineva un carburator de oltcit "jmenuit" sa semene a carburator sincron,dar era destul de violent in comportament :d

Link spre comentariu

Eu personal m-am saturat de carburatoarele Pierburg(acum am Pierburg 2e)...si ma gandeam sa pun un carb din asta pt ca la pierburgul actual nu mi se mai deschide a 2 a clapeta care este actionata de vacum.Am tot incercat sa curat canalele de vacum dar degeaba...ele par curate dar diafragma nu se actioneaza.Masina este o Skoda Favorit.

Link spre comentariu

nu stiu cu ce se mananca acel carburator,dar daca ai consum bun cu el lasa-l acolo :da un carb de oltcit complet cred ca iti pot da eu :da

Link spre comentariu

Consumul ca consumul dar este destul de puturoasa daca nu se deschide a doua clapeta.Eu stiu ca am un carburator ca cel de Oltcit dar nu mai stiu daca e complet.In weekend-ul asta o sa-l studiez....eventual o sa pun niste poze.

Link spre comentariu

nu stiu cat m-a costat,daca as tine socoteala intai mi-as trage niste :bataie si apoi as da foc la hartie sa nu afle nimeni :ras:

pentru turbina am scos ulei din motor pe la manocontact

http://forum.4tuning.ro/119-masina-mea- ... 0-cgh.html

gasesti aici destule poze si informatii cu ce am facut la masina :P

momentan turbina este data jos pentru ca am schimbat masina,dar in curand o sa montez iar toata dracovenia si o sa o poti vedea live :d

p.s. sper sa nu fie vreo problema ca pun link de pe alt forum...nu e reclama la nimic :speriat

Link spre comentariu

EXTRAORDINAR!!! :31 Esti de nota 100.Ce fel de carburator ai folosit?Am vazut ca ai schimbat mai multe randuri de jante.Cele pe care nu le-ai folosit au un pret?(bineinteles 4 buc)

Link spre comentariu

am tot schimbat la jante asa-i,doar ca acum am doar pe cele de tabla,de kadet (ceva de prin anii 80) si atat,urmeaza in viitorul mai indepartat sa iau alte jante,momentan am alte prioritati :Dproiectoarele alea le-am folosit doar pe serpentine,fiindca bateau bine in lateral,in rest au stat pe masina doar de forma :Dcarburatorul de turbo este de reno5 gtt :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări