boku Postat Mai 5, 2010 Partajează Postat Mai 5, 2010 Vreau sa stiu si eu daca carburatorul de pe dacia nova 1,6L este dublu corp de tip sincron. Link spre comentariu
iulicuta2000 Postat Mai 5, 2010 Partajează Postat Mai 5, 2010 este dublucorp dar nu este sincron Link spre comentariu
boku Postat Mai 5, 2010 Autor Partajează Postat Mai 5, 2010 dar cele doua clapete lucreza in tandem...se poate sa fie de oltcit carbu? Link spre comentariu
iulicuta2000 Postat Mai 5, 2010 Partajează Postat Mai 5, 2010 carburatorul este inspirat dupa cel de oltcit cu mici diferente-difuzoare mai mari in diametru-parghia de la acceleratie parca e sucita pe cealalta parte-jicloare diferite la interiorclapetele lucreaza pe rand,adica se deschide prima,si dupa ce aceasta e deschisa complet incepe deschiderea celei de-a douaam vazut la cineva un carburator de oltcit "jmenuit" sa semene a carburator sincron,dar era destul de violent in comportament Link spre comentariu
boku Postat Mai 5, 2010 Autor Partajează Postat Mai 5, 2010 Eu personal m-am saturat de carburatoarele Pierburg(acum am Pierburg 2e)...si ma gandeam sa pun un carb din asta pt ca la pierburgul actual nu mi se mai deschide a 2 a clapeta care este actionata de vacum.Am tot incercat sa curat canalele de vacum dar degeaba...ele par curate dar diafragma nu se actioneaza.Masina este o Skoda Favorit. Link spre comentariu
iulicuta2000 Postat Mai 5, 2010 Partajează Postat Mai 5, 2010 nu stiu cu ce se mananca acel carburator,dar daca ai consum bun cu el lasa-l acolo un carb de oltcit complet cred ca iti pot da eu Link spre comentariu
boku Postat Mai 5, 2010 Autor Partajează Postat Mai 5, 2010 Consumul ca consumul dar este destul de puturoasa daca nu se deschide a doua clapeta.Eu stiu ca am un carburator ca cel de Oltcit dar nu mai stiu daca e complet.In weekend-ul asta o sa-l studiez....eventual o sa pun niste poze. Link spre comentariu
iulicuta2000 Postat Mai 5, 2010 Partajează Postat Mai 5, 2010 pune poze,eu am vreo 3-4 carburatoare de oltcit bune de piese daca e cazul Link spre comentariu
boku Postat Mai 6, 2010 Autor Partajează Postat Mai 6, 2010 Si este usor de "jmenuit" pt a lucra ca cel tip sincron? Link spre comentariu
iulicuta2000 Postat Mai 6, 2010 Partajează Postat Mai 6, 2010 habar n-am,n-am stat sa analizez prea mult problema,am pus direct turbo Link spre comentariu
boku Postat Mai 6, 2010 Autor Partajează Postat Mai 6, 2010 Si cam cat te-a costat toata nebunia?cum ai facut pt turbina circuitul de ungere? Link spre comentariu
iulicuta2000 Postat Mai 6, 2010 Partajează Postat Mai 6, 2010 nu stiu cat m-a costat,daca as tine socoteala intai mi-as trage niste si apoi as da foc la hartie sa nu afle nimeni pentru turbina am scos ulei din motor pe la manocontact http://forum.4tuning.ro/119-masina-mea- ... 0-cgh.html gasesti aici destule poze si informatii cu ce am facut la masina :P momentan turbina este data jos pentru ca am schimbat masina,dar in curand o sa montez iar toata dracovenia si o sa o poti vedea live p.s. sper sa nu fie vreo problema ca pun link de pe alt forum...nu e reclama la nimic Link spre comentariu
yo9hnf Postat Mai 6, 2010 Partajează Postat Mai 6, 2010 OFF TOPIC : Iulicuta, proiectoarele de AICI folosesc la ceva sau sunt doar de forma ? cam cat costa? Link spre comentariu
boku Postat Mai 6, 2010 Autor Partajează Postat Mai 6, 2010 EXTRAORDINAR!!! Esti de nota 100.Ce fel de carburator ai folosit?Am vazut ca ai schimbat mai multe randuri de jante.Cele pe care nu le-ai folosit au un pret?(bineinteles 4 buc) Link spre comentariu
iulicuta2000 Postat Mai 6, 2010 Partajează Postat Mai 6, 2010 am tot schimbat la jante asa-i,doar ca acum am doar pe cele de tabla,de kadet (ceva de prin anii 80) si atat,urmeaza in viitorul mai indepartat sa iau alte jante,momentan am alte prioritati :Dproiectoarele alea le-am folosit doar pe serpentine,fiindca bateau bine in lateral,in rest au stat pe masina doar de forma :Dcarburatorul de turbo este de reno5 gtt Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum