Vizitator ioni Postat Mai 5, 2010 Partajează Postat Mai 5, 2010 Salutare, la toti ,m-ar interesa un driver cu urmatoarele caracteristici:112db 500-25000hz,cu magnet neo 1,4 ".ma poate ajuta cineva cu o recomandare? Link spre comentariu
BF37 Postat Mai 5, 2010 Partajează Postat Mai 5, 2010 1,4" cu raspuns bun de la 500 Hz ......... nu prea cred .......... si daca cumva vei gasi ceva sa se incadreze in parametrii dati de tine , vor costa o avere Un simplu search pe Gogu => doar drivere de 4" gen JBL 2447H , au asemenea parametrii , iar pretul e.......mareMai bine spune pt ce ai nevoie , ce boxe vrei sa faci de ai nevoie de parametrii aia .Multa bafta ! Link spre comentariu
Vizitator ioni Postat Mai 6, 2010 Partajează Postat Mai 6, 2010 Filtrele mele sunt :12db/oct la 1500hz ,si nu am protectii deloc.pt siguranta ma gandeam la acesti parametri.Ce spui de selenium d3504-nd este echipat si cu protectie?mi-ar place dar nu urca pana in 25000hz. Link spre comentariu
Vizitator ady_zorila Postat Mai 6, 2010 Partajează Postat Mai 6, 2010 E suficient sa urce pana la 20 Khz,cel mai bine spune pentru ce aplicatie vei folosi driverul sau in combinatie cu ce woofer? ps. 25khz e deja ultrasunet Link spre comentariu
Vizitator ioni Postat Mai 6, 2010 Partajează Postat Mai 6, 2010 driverul il voi folosi alaturi de un MB12N351 650w neo de la rcf,in regim fulrange,pe un amplificator ALTO MAC 2.4 de 2X575w la 8 Ohm.stiu boxe care urca pana la 50000hz ex :JBL DD66000EB - EVEREST II. Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 6, 2010 Partajează Postat Mai 6, 2010 ti-am mai scris de atatea ori ca taierea electrica nu e la 1.5k ci mai sus.Ai idee cat costa everesturile alea? Link spre comentariu
Vizitator ioni Postat Mai 6, 2010 Partajează Postat Mai 6, 2010 Am inteles, dar acea valoare de taiere o am din manualul ev zx5 ,filtrele fiind luate dintro astfel de boxa.Everesturile costa cam 75 mil. Link spre comentariu
CBI Postat Mai 6, 2010 Partajează Postat Mai 6, 2010 eu zic sa te mai uiti odata la pretul ala (per boxa),poate nu stii sa numeri cifre asa mari 2 la mana,boxele alea sunt de auditie,nu de sonorizare(tu faci sonorizari cu ele,nu iti trebuie timbru cald si neutru si nici frecv peste 17-18khz)si 3,au supertw,de-aia urca pana la 50khz Ti-ar trebuie niste basi mai degraba la difurile alea de 12",nu un driver de 2".Faci treaba si cu unul de 1,5"In caz a nu ai inteles nici ce a zis sharly,hai sa iti zic cum e,in manualul ala scrie frecv de intretaiere(intalnire,crossover) ,nu la cat lucreaza filtrul pe partea de inalteDriverul este taiat electric mult mai sus in frecv pt a egaliza caracteristica de frecv,deoarece driverele cu horn in general prezinta o crestere mare in zona din stanga,~1-4khz,care trebuie adusi la nivel ca altfel tipa ca toti draciiMai studiaza problema ca incurci socotelile Link spre comentariu
BF37 Postat Mai 6, 2010 Partajează Postat Mai 6, 2010 Uite un driver bun , cu performante foarte bune pt pretul sau BM-D750II de la PA Link spre comentariu
Vizitator ioni Postat Mai 7, 2010 Partajează Postat Mai 7, 2010 Mersi de explicatii CBI, deasemeni lui Sharky acum chiar am inteles ,eram cumva confuz matorita datelor din manualul evzx5.Scuze stiu ca vam sacait cu intrebarile ,sunt incepator in domeniu si unele le inteleg mai greu. tot respectul. Link spre comentariu
Vizitator ioni Postat Mai 7, 2010 Partajează Postat Mai 7, 2010 Mersi de explicatii CBI, deasemeni lui Sharky acum chiar am inteles ,eram cumva confuz datorita datelor din manualul evzx5.Scuze stiu ca vam sacait cu intrebarile ,sunt incepator in domeniu si unele le inteleg mai greu. tot respectul. Link spre comentariu
Vizitator ioni Postat Mai 7, 2010 Partajează Postat Mai 7, 2010 da pretul ,pretul pt everestll era per buc, am scris ca everesturile costa cam 75 mil intradevar nu am specificat 1,2,3 sau toate la un loc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum