Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

intrebare despre o boxa

g3org3lll

Postări Recomandate

buna ziua, mi-am cumparat ieri de la cineva doua boxe nu de firma,chinezarii pot zice deoarece scrie in chineza, si m-ar interesa si pe mine cam ce putere au,precizez ca eu nu prea ma pricep in domeniu. o boxa este confectionata dintr-un difuzor de 15 inchi, 38cm, si un tweeter. pe spate la cutie scrie asa:spun acum doar ce inteleg, inafara de literele chinezesti(40-200w;89+-5db;4-8ohmi;35-20000hz). va rog cine se pricepe si poate sa imi spuna cam ce putere au boxele sa o faca,sau sa imi spuna cum asi putea sa le masor.va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• g3org3lll

6

• ionescu liviu

2

• alex20alex

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator Mosneagu

Slabute rau.... pentru un dif de 15" trebuia sa poata mai multPOti incerca ...sai dai putere in ele treptat...cand simti ca nu mai pot....le lasiDin cate am citit acolo... 40-200w adica 40w RMS si 200w putere de varfUndeva la 50w sa zicem ca rezista... Pune si ceva poze cu boxele

Link spre comentariu

40-200w;89+-5db;4-8ohmi

Probabil este vorba de recomandarea amplificatorului (el poate fi de minim 40w si maxim 200W ), Am avut si eu o pereche de boxe care aveau 20-100w si tineau acei 100W fara probleme,.E bine sa o iei usurel cum a zis si colegul de mai sus . Fale o poza sa vedem despre ce boxe este vorba!

Din cate am citit acolo... 40-200w adica 40w RMS si 200w putere de varf

Nu cred ca poate fi vorba de asa ceva! :rade:
Link spre comentariu
40-200w;89+-5db;4-8ohmi

Probabil este vorba de recomandarea amplificatorului (el poate fi de minim 40w si maxim 200W ), Am avut si eu o pereche de boxe care aveau 20-100w si tineau acei 100W fara probleme,.

E bine sa o iei usurel cum a zis si colegul de mai sus .

Fale o poza sa vedem despre ce boxe este vorba!

Din cate am citit acolo... 40-200w adica 40w RMS si 200w putere de varf

Nu cred ca poate fi vorba de asa ceva! :rade:

Link spre comentariu

acestea sunt cateva poze,ma scuzati pentru calitatea proasta a imaginii. am luat si cateva puncte de reper ca sa va dati seama de dimensiuni(cutie de chibrit si sticla de 1,5l)

Link spre comentariu

Dar de ce e asa important pt tine sa stii ce putere au?

sincer asi vrea sa stiu si eu daca am luat teapa sau nu. dar mai mult asi vrea sa stiu daca sunt bune de ceva :nas:
Link spre comentariu

Si in functie de w iti dai seama daca ai luat teapa sau nu? :ras: Sunt niste chinezarii, depinde de cat ai dat pe ele daca ti-ai luat teapa sau nu. Si daca sunt boxe de multi w cu ce te incalzeste? Ca am cautat date pe net despre amplificatorul tau si nu am gasit nimic, deci pare a fi tot o chinezarie, deci nu poate sa aiba prea multa putere, deci degeaba ar rezista boxele la multi w daca tu nu ai putere sa le dai. Sau vrei sa "scoata" multi w? :nas:

Link spre comentariu

Si in functie de w iti dai seama daca ai luat teapa sau nu? :ras: Sunt niste chinezarii, depinde de cat ai dat pe ele daca ti-ai luat teapa sau nu. Si daca sunt boxe de multi w cu ce te incalzeste? Ca am cautat date pe net despre amplificatorul tau si nu am gasit nimic, deci pare a fi tot o chinezarie, deci nu poate sa aiba prea multa putere, deci degeaba ar rezista boxele la multi w daca tu nu ai putere sa le dai. Sau vrei sa "scoata" multi w? :nas:

eu doar am intrebat,logic ca nu o sa ma incalzeasca cu nimic faptul ca sunt sau nu puternice,am precizat faptul ca nu prea ma pricep in acest domeniu si tocmai de acea am indraznit sa intreb, din nestiinta si cu dorinta de a cunoaste. :jytuiyu oricum va multumesc tuturor pentru raspunsuri si daca mai aveti ceva de adaugat indrazniti.
Link spre comentariu

Pentru amplificatorul tau sunt bune :da seamana cu boxele VLLIODOR si difuzorul seamana foarte bine ! Eu as da linistit in ele si un 100-150w ( binenteles curati fara distorsiuni)!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări