Vizitator Daniel Petre Postat Mai 17, 2014 Partajează Postat Mai 17, 2014 (editat) Urmaresc de mult si site-ul tau nou. Tot sper ca va avea si OpenWrt suport pentru Harware nat. Probabil ca sperantele mele sunt desarte dar totusi speranta moare ultima. Felicitari pentru firmware. Mersi, puține șanse, hardware nat de fapt e un hack urât cu netfilter + switch hardware acls, idee pe care developerii OpenWrt n-o agreează deloc din ce-am citit. Recompilam chiar acum firmware-ul cu ultimele îmbunătățiri oficiale, văd că se comprima cu vreo 100 KB mai bine pe majoritatea routerelor. Editat Mai 17, 2014 de Daniel Petre Link spre comentariu
Vizitator valtud Postat Noiembrie 2, 2014 Partajează Postat Noiembrie 2, 2014 (editat) Pentru dl. tvicol referitor la tutorialul de instalare a unui modem 3G pe un router cu OpenWRT Buna seara, desi de la momentul postarii acestui tutorial a trecut destul de mult timp, abia acum l-am gasit pentru ca........ acum m-am lovit de necaz. Am si eu un router WL-330N3g pe care am invatat sa instalez OpenWRT Attitude adjustment 12.09, stiu cum se instaleaza diferite module ipk, ma descurc cu Putty si WinSCP. Am nevoie sa utilizez OpenWRT pentru ca pur si simplu firmware-ul original al router-ului, desi functioneaza perfect pe 3G cu o gama mare de modemuri, nu permite instalarea altor module de program si eu asta as vrea: sa instalez un modul care sa faca ceva anume. Desi am urmat pas-cu-pas mai multe tutoriale, printre care si prezentul, nu reusesc deloc sa fac sa mearga conexiunea la wan pe 3g Cu unele exceptii, obtin rezultatele cerute de tutorial. Una din exceptii este rularea usb_modeswitch unde nu obtin ceea ce scrie in tutorial ci doar o lista de comenzi disponibile si cele patru randuri de mai jos: * usb_modeswitch: handle USB devices with multiple modes * Version 1.2.3 © Josua Dietze 2012 * Based on libusb0 (0.1.12 and above) ! PLEASE REPORT NEW CONFIGURATIONS ! V-as ruga, daca se poate, sa ma ajutati in aceasta problema, eventual daca va pot contacta personal, desi aici nu gasesc butonul pentru mesaje private. Multumesc anticipat! Editat Noiembrie 2, 2014 de valtud Link spre comentariu
zanga Postat Mai 26, 2015 Partajează Postat Mai 26, 2015 Salutare, Mai foloseste cineva acest tip de router ? Am si eu un router Topex Bytton cu placa de baza Asus wl500 Deluxe, a functionat impecabil pana acum, insa din pacate nu mai booteaza, se restarteaza la cateva secunde dupa ce e alimentat. Intra in recovery mode, insa problema este ca nu raspunde la ping pentru a incerca o rescriere de firmware. Credeti ca mai am vreo sansa sa readuc la viata routerul ? Link spre comentariu
Vizitator valtud Postat Mai 26, 2015 Partajează Postat Mai 26, 2015 Am avut pana de curand unul, pe care am facut tot felul de experiente, a suportat saracul multe. L-am dat cuiva care stia foarte bine ce ia, cunoascator si a fost f. multumit. Daca esti din Bucuresti si poti sa mi-l lasi cateva zile (ca pret nu mai valoreaza asa mult, asa ca nu cred ca-ti faci probleme ca ramai fara el) as incerca sa ti-l rezolv Asta daca nu are ceva fizic defect, ca piese.......... Si ma cinstesti tu, daca consideri ca merita Link spre comentariu
zanga Postat Mai 27, 2015 Partajează Postat Mai 27, 2015 (editat) Multumesc valtud insa din pacate nu sunt in tara. Cred ca nu imi ramade decat sa ma mai joc putin cu el Voi incerca sa ma conectez la consola, sa vad ce se intampla. Editat Mai 27, 2015 de zanga Link spre comentariu
LostCell Postat Februarie 24, 2016 Partajează Postat Februarie 24, 2016 Buna ziua , stie cineva cum se poate compila o imagine openwrt cu setari de wireless predefinite , mai exact vreau sa am un anumit mac address altul decat care il are board ul stocat in rom.Am cateva ap-uri cu mac identic ai vreau sa le fac diferite. Link spre comentariu
Fantomas Postat Septembrie 5, 2016 Partajează Postat Septembrie 5, 2016 (editat) Salutare,Vreua sa imi cumpar un router portabil, nu am avut ocazia sa vad unul si as vrea sa imi spuneti daca trebuie sa incarc o cartela de date sau odata ce dau banii pe el este nelimitat si nu mai platrsc nimic pentru a avea net? Editat Septembrie 5, 2016 de Fantomas Link spre comentariu
Vizitator valtud Postat Septembrie 5, 2016 Partajează Postat Septembrie 5, 2016 (editat) Router-ul portabil, ca si cel de acasa, ca sa poata ,,imprastia" net, trebuie sa-l ia de undeva. De aceea sunt mai multe modele: 1. router cu modem 3G/4G integrat, in care introduci o cartela de date si de cat incarci, atata ai, conform tipului de optiune sau abonamentului. 2. router fara modem 3G/4G integrat, caz in care va trebui sa utilizezi un modem 3G/4G conectat pe USB si cu cartela. Adauga sfarsitul frazei de mai sus 3. router fara modem 3G/4G dar care il poti conecta pe partea de WAN, pe mufa RJ45 la o conexiune de net pe cablu. NU exista nici un router minune care sa dea net moca. Mai departe, daca ai neclaritati, insista, iti raspundem Editat Septembrie 5, 2016 de valtud Link spre comentariu
Fantomas Postat Septembrie 6, 2016 Partajează Postat Septembrie 6, 2016 Multumesc mult pentru raspuns, m-ai lamurit! Link spre comentariu
digix Postat Mai 8, 2017 Partajează Postat Mai 8, 2017 (editat) Pe un router Huawei HG655b cu firmware OpenWrt Chaos Calmer 15.05 / LuCI (git-15.248.30277-3836b45) am instalat mosquitto si un script nma.sh (usor modificat) cu care pot trimite manual notificari pe telefon prin platforma notify my android. Fara sa maresc spatiul de stocare cu un stick usb, as vrea sa fac un script care atunci cand detecteaza o anumita valoare intr-un anumit topic sa-mi trimita o notificare pe mobil. Problema este ca subscriu la topic dar nu pot transfera fluxul de valori (citite in consola) intr-o variabila pe care apoi s-o evaluez intr-o functie. Se poate un mic ajutor in acest sens ? Editat Mai 8, 2017 de digix Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum