Vizitator alexafa Postat Iunie 24, 2012 Partajează Postat Iunie 24, 2012 Iar mai am o problema... Daca incep sa downloadez ceva de pe torente si creste putin viteza (sa zic peste 3-4MB/s), routerul nu mai raspunde si se restarteaza. Aveti idee de unde o fi problema ?aceeasi problema si la mine!! Link spre comentariu
ingerul_danutz Postat August 13, 2012 Partajează Postat August 13, 2012 Detin un topex deluxe, cu openwrt kamikaze r16206.Problema mea este ca am o camera ip, careia trebuie sa-i deschid portul 80 (sau poate un alt port, asta-i cam comun) ca sa o accesez din exterior...deci cum pot face port forward din interfata grafica luci?!am net de la RDS, la fiecare conectare mi se schimba ip-ul, am inteles ca trebuie sa-mi fac cont pe dnsdys.org...dar unde pun setarile?!Multumesc, Link spre comentariu
Vizitator sorin8m Postat August 13, 2012 Partajează Postat August 13, 2012 Un exemplu:### Open port to WAN## -- This allows port 22 to be answered by (dropbear on) the routeriptables -t nat -A prerouting_wan -p tcp --dport 22 -j ACCEPTiptables -A input_wan -p tcp --dport 22 -j ACCEPT## -- This allows port 12000 to be answered by (dropbear on) the routeriptables -t nat -A prerouting_wan -p tcp --dport 12000 -j ACCEPTiptables -A input_wan -p tcp --dport 12000 -j ACCEPT Link spre comentariu
ingerul_danutz Postat August 14, 2012 Partajează Postat August 14, 2012 am omis partea ca sunt incepator... unde scriu ce mi-ai dat tu sorine?! Link spre comentariu
Vizitator sorin8m Postat August 14, 2012 Partajează Postat August 14, 2012 In folderul /etc, editezi fisierul firewall.user Link spre comentariu
ingerul_danutz Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Salut din nou,Multumesc pentru informatiile oferite Sorine, am rezolvat prin winscp, am editat fisierul, nu era trecut niciun port acolo."### Open port to edimaxcamiptables -t nat -A prerouting_wan -p tcp --dport 80 -j DNAT --to 192.168.1.10:80iptables -A forwarding_wan -p tcp --dport 80 -d 192.168.1.10 -j ACCEPT"Ca sa accesez routerul din exterior cu winscp, este deajuns sa trec portul 22, asa : ?!"### Open port to routeriptables -t nat -A prerouting_wan -p tcp --dport 22 -j DNAT --to 192.168.1.1iptables -A forwarding_wan -p tcp --dport 22 -d 192.168.1.1 -j ACCEPT"Inca o rugaminte, am net de la RDS (ip dinamix alocat), mi-am facut cont pe no-ip.com, unde trec aceste setari in confg routerului ?! Link spre comentariu
Vizitator dammi Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Salut si bun gasit.Am un Topex varianta deluxe cu openwrt-brcm-2.4-squashfs.trx.Intr-o dimineata nu mai mergea ledurile Power si Air si nu raspunde la ping.In situatia data se mai poate face ceva?Eventual cu scurt la pinii 9 si 10 sau cum e ca nu mai gasesc link-u. Link spre comentariu
ingerul_danutz Postat August 20, 2012 Partajează Postat August 20, 2012 Salut,Ai incercat sa-l resoftezi ?! sau pentru inceput apasa scurt pe reset poate isi revine.Eu am avut experiente mai putin placute cu scurt` la pini... am reusit sa-l prajesc pe unul. Link spre comentariu
Vizitator dammi Postat August 20, 2012 Partajează Postat August 20, 2012 Normal ca am incercat resoftarea si nu merge.Daca nu raspunde la ping se impune o solutie extrema ,dar nu stiu care ca am vazut ca lumea se plange de problema asta ,dar nu am vazut solutii.In mod normal ar merge cu jtag doar ca nu are suport daca am inteles bine. Link spre comentariu
Vizitator sorin8m Postat August 20, 2012 Partajează Postat August 20, 2012 ai verificat sa nu fie sursa problema, incearca cu alta sursa daca ai. Link spre comentariu
Vizitator dammi Postat August 20, 2012 Partajează Postat August 20, 2012 Tensiunea masurata pe sursa e in parametri,alta sursa nu am decat o chinezarie la 1A si cu asta sta ledurle Lan aprinse continuu evident fara a fi conectat ceva.Sursa originala are o gamalie pe cablu cum sunt la cele vga -nu stiu care e rolul pt a gasi o sursa portivita. Link spre comentariu
Vizitator sorin8m Postat August 21, 2012 Partajează Postat August 21, 2012 Sursa e cam mica.Eu am una de 2A si daca nu ma insel minimum e undeva la 1.5A.Vezi daca poti imprumuta de undeva sursa mai puternica pentru proba. Link spre comentariu
sebim Postat August 27, 2012 Partajează Postat August 27, 2012 pot ajuta cu niste componente de asemenea routere.SM Link spre comentariu
oasisone Postat Septembrie 23, 2012 Partajează Postat Septembrie 23, 2012 Am mai citit si despre routerboard-uri ca ar fi compatibile cu opewrt, in special RB450 si 750, mie-mi fac demult cu ochiul aceste RB-uri, maiales ca vroiam sa renunt la WRT54GL al meu in favoarea unui echipament mai mic nitel. Ca alta varianta ar fi fi noul TP-Link TL-WDR4300 care mai este si dualband, aceeasi distractie, acum pe doua benzi:) Oricum, cand gasesc un tutorial bun, trec pe RB 750GL Link spre comentariu
Vizitator dammi Postat Septembrie 23, 2012 Partajează Postat Septembrie 23, 2012 Pai da ,aparate pt care sunt tutorial nu se mai produc ,cele noi nu stii tot ce pot.Incerc sa ma orientez spre TL-WR2543ND ca are suport pe Openwrt .Pana gasesc un tutorial RO merg pe google translate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum