Guest1 Postat Martie 27, 2012 Autor Partajează Postat Martie 27, 2012 Nu vad nimic care ar putea genera probleme. Pune o consola seriala, ca sa capturezi syslog, si ruleaza din nou speed test.Tibi Link spre comentariu
Loky Postat Martie 28, 2012 Partajează Postat Martie 28, 2012 OK. Ma intereseaza foarte mult cauza problemei, ca fara Speedtest.net totul e OK. Acuma, va rog ajutati-ma un pic cu consola asta seriala. Am citit, ca pe placa de baza se afla doua seturi de PIN-i UART, si, ca o sa mai am nevoie si de un software hyperterminal, de ex. Putty v0.59 sau mai nou. Ceea ce nu stiu este, in prezent, care este cea mai simpla metoda de a crea adaptorul? Posed un laptop, care nu are port serial, doar USB. O sa am nevoie mai intai de un convertor USB - RS232 pentru laptop, sau sunt solutii sa pot conecta PIN-urile direct in portul USB? De aia intreb, ca sa nu ma complic inutil. Un tutorial ar fi binevenit, ori un link catre produse gata fabricate. edit: Mda, acum ma uit pe site-ul OpenWRT Serial Console wiki, sectiunea Prebuilt Cables. Din cate vad toate cablurile de TTL 3.3 Volti s-ar potrivi, mai ales TTL-232R-3V3-WE, cu care doar cablurile trebuie conectate la PIN-i de pe router. Asa este? edit2: Am gasit si pe eBay niste chinezarii. Cu putin noroc, ajung in Romania in 4 saptamani, si cu astfel de preturi nu prea merita sa ne chinuim cu lipitul. Ce parere aveti? - PL2303HX USB to TTL Serial pport Converter Module 5V & 3.3V Output - 2pcs USB 2.0 to TTL UART 6PIN CP2102 Module Serial Converter Dual 3.3V &5V Power Link spre comentariu
Loky Postat Aprilie 2, 2012 Partajează Postat Aprilie 2, 2012 Apropo, stie cineva care este situatia firmware-ului OpenWRT cu kernel 2.6 pentru router-ul Deluxe? Merge wireless-ul sau inca nu s-a rezolvat nimic in acest sens? Intreb fiindca am tot cautat in sectiunea Download o versiune trunk, ca sa testez si asa faza asta cu Speedtest, dar n-am gasit firmware potrivit. Link spre comentariu
Guest1 Postat Aprilie 3, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2012 Acum merge sa pui OpenWRT cu kernel 2.6 pe Deluxe.Cel mai bine il compilezi direct din git sau subversion.Tibi Link spre comentariu
Vizitator dxdx349 Postat Aprilie 4, 2012 Partajează Postat Aprilie 4, 2012 Am si eu o problema. Am pus openwrt pe un tp-link wr841nd. Din greseala am setat la lan dhcp client si acum nu ma mai pot conecta la router. Ce pot face? Link spre comentariu
Vizitator sorin8m Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 Rescrie din nou softul, adica baga din nou firewalul in router. Link spre comentariu
Vizitator dxdx349 Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 Asta am si facut. Problema a fost ca nu reuseam sa ii dau reset. Intr-un final am reusit.Acum am o alta problema. Pe conexiunea de pppoe am ipv6 dar acesta nu se propaga catre lan. Am incercat aseara dar nu am reusit. O ideie ceva? Link spre comentariu
Guest1 Postat Aprilie 5, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2012 Asta am si facut. Problema a fost ca nu reuseam sa ii dau reset. Intr-un final am reusit.Acum am o alta problema. Pe conexiunea de pppoe am ipv6 dar acesta nu se propaga catre lan. Am incercat aseara dar nu am reusit. O ideie ceva?config 'interface' 'wan' option 'proto' 'pppoe' option 'username' '' option 'password' '' option 'ipv6' '1' option 'defaultroute' '1' option 'peerdns' '1' .....................Tibi Link spre comentariu
Vizitator dxdx349 Postat Aprilie 6, 2012 Partajează Postat Aprilie 6, 2012 ms @tvicol. Aveam aceste setari facute dar nu mergea. vad ca acum merge. Link spre comentariu
zyx1141 Postat Aprilie 18, 2012 Partajează Postat Aprilie 18, 2012 A incercat cineva sa puna dd-wrt pe Deluxe? Am incercat urmatoarele versiuni: dd-wrt.v24_micro_generic.bin - nu are ssh si ipkg La urmatoarele ramai fara spatiu pt a mai instala suportul pt USB. Desi acesta ar trebui sa fie instalat odata cu imaginea; nu exista. dd-wrt.v24_mini_generic.bin dd-wrt.v24_vpn_generic.bin In baza de date d-wrt, detaliile pt Deluxe cu BCM5354 apar cu 4 MB flash http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Supported_Devices Dar, unde sunt imaginile, flashul este indicat ca fiind de 8 MB. http://www.dd-wrt.com/site/support/router-database Cautati WL-500G Link spre comentariu
zanga Postat Aprilie 18, 2012 Partajează Postat Aprilie 18, 2012 Sper sa nu se supere Tibi ca deviem de la subiect.Eu folosesc de peste un an dd-wrt.v24_vpn_generic.bin care vine implicit cu suportul pentru USB, conectezi Flash USB/HDD activezi din firmware si gata. Link spre comentariu
zyx1141 Postat Aprilie 18, 2012 Partajează Postat Aprilie 18, 2012 Pai la asta ma asteptam si eu, dar surpriza, nu are suportul pt USB sau nu recunoaste vrun cipset din router...:| Daca iti e la indemana sa postezi cum activezi din firmware USB-ul ar fi util. Pana acum am gasit din interfata web, Settings, USB. Mda, aparent nu are suport pt Deluxe, numai pt Premium , probabil din cauza flashului limitat. Se poate mari prin schimbarea nandului? sa il facem un mini premium http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/USB Link spre comentariu
zanga Postat Aprilie 18, 2012 Partajează Postat Aprilie 18, 2012 Acum am vazut ca e alt firmware DD-WRT v24-sp2 (10/10/09) mini-usb-ftp.Daca ai putina rabdare pana diseara ti-l trimit.Acestea sunt setarile pentru USB. Link spre comentariu
zyx1141 Postat Aprilie 18, 2012 Partajează Postat Aprilie 18, 2012 Acum am vazut ca e alt firmware DD-WRT v24-sp2 (10/10/09) mini-usb-ftp.Daca ai putina rabdare pana diseara ti-l trimit.Acestea sunt setarile pentru USB.Da, corect, la Services nu Settings, nu am USB pe nici o imagine. Astept un link pe mediafire diseara, nu e nici o graba, am 2 deluxe, testez pe unul Multumesc anticipat!LE:Am gasit o imagine cu usb inclus.http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Asus_WL-520GUOricum nu strica sa pui si imaginea promisa, aceasta e pt WL-520GU, diferenta fiind de 1 USB din ce am obsevat.Ciudat e ca pe situl lor nu au USB-ul inclus ...:( Link spre comentariu
zanga Postat Aprilie 18, 2012 Partajează Postat Aprilie 18, 2012 Am urcat o arhiva care contine: dd-wrt.v24_mini_asus.trx - pentru flashuirea initiala dd-wrt.v24_std_generic.bin - pentru a folosi routerul 'curat' fara alte optiuni dd-wrt.v24_usb_generic.bin - versiunea care o folosesc eu momentan(cu USB suport si FTP) Download Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum