Guest1 Postat Noiembrie 17, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 Intr-adevar merge.Interesant este ca dezactivand cd-rom-ul cu comenzi AT il vede ca 12d1/1001 si nu merge, iar cu usb-modeswitch il vede ca 12d1/1451 si merge, doar ca se deconecteaza peste noapte si nu isi ia adresele dns de fiecare data.Din GUI, la network - interface - wan trebuie sa bifezi ceva de genul ¨use peer dns¨. Vorbesc din memorie asa ca nu lua ¨use peer dns¨ ad litteram, dar poate te ajuta.Tibi Link spre comentariu
yo9hnf Postat Noiembrie 17, 2010 Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 Am blocat si eu routerul. Se aprind decat LEDurile pe care sunt puse calculatoarele (doua). LEDul power nu se mai aprinde. Nu mai intra in modul de TFTP. Link spre comentariu
Vizitator anduq Postat Noiembrie 17, 2010 Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 Salut, am o mica problema cu un Asus WL500gX. L-am avut imprumutat si l-am primit inapoi cu CFE/flash sterse. Banuiesc cu: erase /dev/mtd/* din cate il cunosc pe respectivul. Nimic pe /dev/tts/0,1, PWRLED inactiv orice incercare de reset 30/30/30 ramasa fara succes. Singura chestie la care ma pot gandi este JTAG. Ma poate ajuta cineva cu un backup biteswapped (sau backup pur si simplu) al unui CFE/fullflash de la acest model de router? Link spre comentariu
Ashky Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Va mai deranjez cu o intrebareCare este corespondenta intre pinii 1,2,3,si 4 ai portului usb si usb_3n, _3p de pe placa?E corect asa?1 -> +2 -> usb_3n3 -> usb_3p4 -> gndsi tresa la masausb_4n si 4p sunt de la al 2-lea port banuiesc. Link spre comentariu
Vizitator anduq Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Va mai deranjez cu o intrebareCare este corespondenta intre pinii 1,2,3,si 4 ai portului usb si usb_3n, _3p de pe placa?E corect asa?1 -> +2 -> usb_3n3 -> usb_3p4 -> gndsi tresa la masausb_4n si 4p sunt de la al 2-lea port banuiesc.Aprox. 5V iti iei de la CE2 sau CI64 (deasupra porturilor USB - atentie, mi se pare ca e invesata polaritatea pe silklayer, mai bine verifici). D- (alb) e J1.USB_3N, D+ (verde) este J1.USB_3P.Mie mi s-a intamplat ca cei 5V (teoretic) sa fie mai mult 4,6-4,7V. Daca patesti la fel, ai putea sa te legi direct la U9. Dc si asa nu ai tensiunea corecta pt unele device-uri USB, poti conecta un condensator de 1000uF/10-16V la pinul 1 al lui U9 - desi nu prea cred sa fie cazul. Link spre comentariu
Ashky Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Nu merge si pace, indiferent ce modem ii pun, peste noapte se deconecteaza.Trebuie sa-l scot din priza si sa-l bag la loc.Enervanta chestie. Link spre comentariu
Vizitator sorin8m Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Va salut si eu,Si eu am luat un router Topex bytton gprs, alias Asus Deluxe.De o luna si ceva de zile studiez si testez routerul.Parerea mea e ca e foarte bun. Singurul minus e viteza pentru cei care au net de la RDS pe fibra(nu si in cazul meu care am UPC), in rest merge brici.Si eu am luato de la zero si am avut un ajutor mare de la un prieten, resofty, la care ii multumesc, ca ma ajutat de fiecare data cand iam cerut ajutorul (probabil ati citit tutoriale de ale lui pe forumul sateliti.info), si ii multumesc di lui tivcol.O chestie care am observat nu doar pe acest forum ci si pe multe altele, cand se dau niste explicatii, multi uite sa precizeze despre ce platforma e vorba si ce kernel. Din cauza asta mam incurcat si eu de cateva ori.Ce am reusit eu.Am pe router openwrt kamikaze pe kernel 2.4 (era normal sa nu pun pe kernel 2.6 ca atunci numi mai mergea wirelesul). Am rausit sa fac sa buteze imaginea de pe memory stick, sa pun samba pe el, sa conectez pe a doua iesire usb un hdd extern de 1.5TB in ntsf si sa pot citi si copia de pe el (nu am rausit sal fac RW, doar RO este in ntsf), un client de torent sa pun si sa functioneaza.Un router zic eu foarte bun. Link spre comentariu
zanga Postat Decembrie 1, 2010 Partajează Postat Decembrie 1, 2010 A incercat cineva sa puna o antena amplificare wireless? Stie cineva caracteristicile antenei cu care a venit routerul? Link spre comentariu
Ashky Postat Decembrie 1, 2010 Partajează Postat Decembrie 1, 2010 Routerul vine cu antena standard cu castig de 2db.Amplificatorul e bun ptr solutii point to point (cu amplificare la ambele capete si antene directionale).Un singur amplificator nu face nimic ptr ca nu amplifica si semnalul receptionat.Pentru uz casnic o antena omnidirectionala sau sectoriala cu castig bun e suficienta.Se poate monta orice antena ptr 2,4 Ghz. Link spre comentariu
zanga Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Ma batea un gand sa iau o antena de omnidirectionala 5,8 dbi sa maresc un pic raza de acoperire. Link spre comentariu
Vizitator sorin8m Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Pentru cei interesati sa facut un tutorial nou Openwrt BackFire kernel 2.6 (RSP mod), la urmatoarea locatie: http://sateliti.info/showthread.php?211 ... post151339 Link spre comentariu
ingerul_danutz Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 cine am poate ajuta cu o explicatie sau mod de lucru,detin un topex delux si in bitcomet, imi apare jos ca este blocat portul 14484si sa verific firewall si nat router configuration;mentionez ca daca bag cablu de retea in calculator merge cu viteza mai mare donwload-ulse poate dezactiva firewall router-ului?! Link spre comentariu
Loky Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 ingerul_danutz, nu dezactiva firewall-ul. Intra in interfata web a routerului, si seteaza Traffic redirection. Pentru a intra in interfata web, bagi in Firefox sau Internet Explorer adresa IP a routerului, care este 192.168.1.1, daca nu l-ai schimbat tu la altceva. Apoi bagi user-ul si parola, dupa ce schimbi la modul Administration (partea din dreapta). Daca ai nimerit-o pana aici, tot ce trebuie sa faci este sa intri la Network > Firewall > Traffic redirection si faci setarile necesare (fara ghilimele): - la Name dai tu un nume, de ex. "torrent" - la Zone selectezi "wan" - la Protocol "TCP+UDP" sau doar "TCP" - la External port bagi portul respectiv, adica "14484" - Internal address va fi adresa IP a calculatorului tau - Internal port, bagi iarasi "14484" Link spre comentariu
ingerul_danutz Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 ms de sfat dar eu am pus pe el OpenWrt cu Kamikaze interfata web Luci... la network am doar Interfaces; Wifi; Switch; DHCP; Hostnames; Static Routessingurul loc unde am gasit Firewall, este la sectiunea Status, unde imi arata conexiunile Link spre comentariu
Loky Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 Mda. Eu am Backfire. Inainte am avut si eu Kamikaze, si din cate imi amintesc ala nu a avut Traffic redirection in interfata web Luci. Am incercat sa fac cate ceva in mod manual, dar n-am reusit. Eu zic, ca merita sa faci upgrade la Backfire. Daca nu vrei, atunci trebuie sa faci chestia asta in mod manual, prin editarea unuia dintre fisierele firewall-ului. edit: fisierul /etc/config/firewall parca, dar nu sunt sigur cum trebuie umblat la ea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum