poxi Postat Mai 8, 2010 Autor Partajează Postat Mai 8, 2010 am atasat schema scoasa dupa modul Link spre comentariu
francezu Postat Mai 8, 2010 Partajează Postat Mai 8, 2010 Ai si hex-ul din 12C508a ? Daca da , se poate porta pe 12F629, altfel trebuie scris programul de la 0. Link spre comentariu
poxi Postat Mai 8, 2010 Autor Partajează Postat Mai 8, 2010 am citit hexul din el dar nu cred ca ajuta foarte mult il atasez se vede doar o portiune din hex cred ca restul hexului este in cod protect. Link spre comentariu
francezu Postat Mai 8, 2010 Partajează Postat Mai 8, 2010 Intradevar, mare parte din cod este constituita din NOP-uri; in cuvantul de configurare se vede ca este activat Code Protect si totusi nu-mi dau seama cum ai reusit sa citesti o parte din cod... Daca vrei sa refaci modulul cu pic12f629 iti sugerez sa utilizezi comparatorul integrat, mai scapi in felul asta de o capsula DIP8( cea a LM-ului). Cam asa arata asm-ul pentru hex-ul tau : Link spre comentariu
poxi Postat Mai 8, 2010 Autor Partajează Postat Mai 8, 2010 Pai cum se poate scoate comparatorul?el erea de fapt protectie la supra sarcina se poate scoate si cum se face ca picul sa poata memora cat face cursa completa sus jos a geamului?montajul cu comparator este deja facut ma gandeam sa se poata da aceleasi functii la un pic.Picul l-am citit de la o alta placa la fel care merge pe o masina daewoo kalos a unui prieten dar nu am avut ce face cu hexul.lL a mine erea defect cipul.poti sa faci un hex care sa fie asemanator din punct de vedere tehnic la fel?sau sa fac un modul separat? Cu schema care o zici tu si hexul aferent.Protectia dadea un impuls cred si reseta picul pe MCLR la supra sarcina motorului care ridica geamul.Fac exact cum spui tu multumesc mult. Link spre comentariu
francezu Postat Mai 8, 2010 Partajează Postat Mai 8, 2010 Spuneam ca poti folosi in loc de comparatorul extern( lm2903) comparatorul integrat din PIC12F629, asta in cazul in care vrei sa refaci totul ,inclusiv cablajul. Aceeasi functie va indeplini comparatorul, avantajul este ca nu va mai ocupa spatiu suplimentar pe cablaj.Poti face bineinteles programul pt 12f629 a.i. sa folosesti acelasi cablaj. Eu te pot ajuta cu idei/ sfaturi daca intampini probleme la scrierea programului, dar daca vrei tot programul/montajul de-a gata atunci putem discuta contracost, si cred ca mai indicat ar fi MP-ul in acest caz. Link spre comentariu
poxi Postat Mai 8, 2010 Autor Partajează Postat Mai 8, 2010 cam cat m-ar duce totul daca ar fi sa imi faci softul pentru pic? lasand schema asa schema este luata dupa placa originala nu vreau sa fac modificari la butoane.(asta ar insemna sa fac alt cablaj)cablajul este original.mie imi trebuie doar hex-ul si sa fac aceeasi functie ca celalalt. Link spre comentariu
poxi Postat Mai 8, 2010 Autor Partajează Postat Mai 8, 2010 SI O INTRBARE MONTAJUL CU TOTUL CAT AR COSTA SI CAM CAND AR FI GATA.MULTUMESC Link spre comentariu
francezu Postat Mai 9, 2010 Partajează Postat Mai 9, 2010 Ti-am raspuns pe MP, aici deja suntem offtopic. Link spre comentariu
poxi Postat Mai 9, 2010 Autor Partajează Postat Mai 9, 2010 de ce crezi ca nu pot realiza schema? Link spre comentariu
poxi Postat Mai 9, 2010 Autor Partajează Postat Mai 9, 2010 Itia respectiva tu nu ncred ca ai sa reusesti pt ca trebuie sa cunosti consumu cand motorul urca sau coboara si curentul la cap de cursa.IN CAZUL IN CARE CEVA BLOCHEAZA GEAMUL SA OPREASCA AUTOMAT GEAMUL. Link spre comentariu
poxi Postat Mai 9, 2010 Autor Partajează Postat Mai 9, 2010 cam asta cautam toti electronistii SPIRITUL DE EHIPA care ne incadreaza pe toti indiferent de varsta in aceeasi echipa ii MULTUMESC FOARTE MULT LUI "FRANCEZU" PENTRU AJUTORUL ACORDAT MIE CAT SI ALTORA.ASA TRBUIE SA FACEM TOTI DE PE ACEST FORUM.MULTUMESC SI SPER SA COLABORAM IN CONTINUARE ORCE IDEE ESTE BINE VENITA. Link spre comentariu
Vizitator cris1309 Postat Iulie 30, 2016 Partajează Postat Iulie 30, 2016 salutare cine il stie pe francezu ca il caut de vreo 4 ani vrau sa vb cu tine sant cristian daca ma mai ti minte vechiul poxi daca mai esti pe aici pe elforum te rog sa imi raspunzi multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum