radue Postat August 12, 2005 Partajează Postat August 12, 2005 Am vazut la Metro de curand intr-o oferta o chestie:multicard reader 11 in 1, care m-ar interesa si pe mine.Daca stie cineva de unde pot cumpara asa ceva, va rog sa ziceti.PS:Nu prea am timp sa caut pe net. Link spre comentariu
razvan_paul Postat August 12, 2005 Partajează Postat August 12, 2005 Daca ai vazut in oferta la metro inseamna ca acolo si gasesti Link spre comentariu
radue Postat August 12, 2005 Autor Partajează Postat August 12, 2005 Faza proasta este ca era intr-o unitate, nu separat :cry: Ca daca era separat, normal ca imi luam de acolo... Link spre comentariu
razvan_paul Postat August 12, 2005 Partajează Postat August 12, 2005 Este un 8 in 1 la depozitul de calculatoare http://www.dcshop.ro/listare.php?cat=56 Dar cred ca gasesti in orice magazin de calculatoare, cel putin in Tg-Mures am vazut chiar si la magazine de la care nu te poti astepta prea multe. Link spre comentariu
radue Postat August 12, 2005 Autor Partajează Postat August 12, 2005 Merci razvan_paul :bere: Link spre comentariu
C0B Postat August 12, 2005 Partajează Postat August 12, 2005 Gasesti la toate magazinele de calculatoare!Mai nou au aparut si cu 21 in 121 in 1 Card Reader USB 2.0 (CF I-II,SM,MS,SD,MMC,RS-MMC,CFI,XD) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum