spinach Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 salutam,Lepul nu are unitate dvd . Trebuie incarcat de pe stick . Am incercat cu stick butabil facut cu metoda "USB_MultiBoot_10", si se intimpla astfel:-incepe incarcarea in etapa 1 , adica "TXT mode Windous XP" ;pare normal la inceput , dar apare situatia afisata astfel "problem haz bien detected and windous has bien shut down to prevent damage to your computer . Check for virus on your computer . Remuve any newly instaled hard drive controler . Check yous hard drive to make sure if is propery configured and terminated . *** STOP: 0x0000007B (0xF78D2524 ,0xC0000034,0x00000000, 0x00000000) " -daca trec la etapa 2 adica "GUI mode Windous XP" , apare mesaj "Windous could not start because the following file is missing or corrupt: windous root<\system32\hal.dll . Pleace re-install a copy of the above file ."-am scos discul , l-am reformatat , l-am testat pe alt calculator , este bun ; la montaj , acelasi rezultat .-am schimbat discul de XP si am facut din nou sticul butabil; acelasi rezultatNu mai stiu pe moment , ce metoda sa mai aplic ; Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 incearca cu Novicorp WinToFlash si un CD de XP cat mai "lite" si 100% functionl (eventual o imagine iso montata in cd-rom virtual) la mine a mers o sg. data cu metoda stupida "USB_MultiBoot_10" (plus ca imi gasea si un virus prin fisierele alea) nu mai tin minte exact secventele de selectie dar iti dai seama la momentul potrivit (chiar daca gresesc nu se intampla nimic rau) Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 Intra in BIOS si joaca-te la setarile pentru HDD (Sata/AHCI/Compatibility mode/Ata Raid sau ce ai tu pe acolo) Link spre comentariu
spinach Postat Mai 4, 2010 Autor Partajează Postat Mai 4, 2010 In bios exista capitop "SATA Controler Mode:" cu 2 variante , respectiv "AHCI" si "Compatibility" ; care esmai buna ? Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 Le incerci pe rand si vezi daca scapi de problema. Link spre comentariu
danb1974 Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 Pentru xp: compatibilityPentru vista, win 7 sau linux: ahci Link spre comentariu
spinach Postat Mai 4, 2010 Autor Partajează Postat Mai 4, 2010 da, a inceput sa functioneze cu varianta "compatibility" Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum