Vizitator bassfreak Postat August 16, 2005 Partajează Postat August 16, 2005 mie mi-a atacat spider-ul unui difuzor YDD-200xxx probabil din cauza ca am montat dif-ul inainte sa se usuce siliconul. au aparut pe spider puncte negre, cred ca a fost afectata substanta cu care a fost impregnat spider-ul. Link spre comentariu
Vizitator artboyalex Postat August 17, 2005 Partajează Postat August 17, 2005 Folositi aracetul cu incredere pentru imbinarea placilot ... si chituri pentru astuparea rosturilor ... o incinta trebuie sa fie cat mai rigida si sa se comporte ca un intreg ... siliconul nu ii confera rigiditatea de care are nevoie in nici un caz ... o face elastica !!! ... pentru rosturi e bun chit de masina doar ca trebuie sa aveti o slefuitoare ... ca la mana cu smirghel o sa va blestemati zilele :lol: Link spre comentariu
radue Postat August 17, 2005 Partajează Postat August 17, 2005 <>si pt rosturi fol aracet+ramegus fin=> o pasta fff buna pt asa ceva Link spre comentariu
Bogdi16 Postat August 17, 2005 Partajează Postat August 17, 2005 Prefer siliconu fata de aracet!!Folositi silicon special pt lemn si o sa va schimbati parerea fata de aracet!Asa lipeste de fain si de rigid ;) Link spre comentariu
radue Postat August 17, 2005 Partajează Postat August 17, 2005 Incearca si cu Moment Wood SUper 3 si zi-mi ce diferenta e?Lipeste si PAL-ul melaminat;eu am reusit sa rup melamina ( asa cred ca-i zice ) de pe o bucata de PAL lipit cu Moment cand am incercat sa desfac o placa de PAL lipita perpendicular pe respectiva bucata, de 20 min.PS:Eu nu am incercat niciodata cu silicon Link spre comentariu
Bogdi16 Postat August 18, 2005 Partajează Postat August 18, 2005 Aracetu i nasol, poate ca lipeste destul de bine da am mai mare incredere decat in aracet.Singurul dezavantaj e ca siliconul e mult mai scump ca aracetul. Dar zic eu ca merita. Link spre comentariu
Shambala Postat August 23, 2005 Partajează Postat August 23, 2005 Doru zicea ca lipirea cu silicon poate duce la rezonante nedorite ale incintei pe la 150-200Hz.Lipirea placilor se recomanda peste tot doar cu aracet, cu sau fara cepuri sau hotsuruburi. Iar siliconul se recomanda pt. etansari.Varianta aracet +rumegus functioneaza ok, am folosit-o si la lemn (mobila), doar ca se retrage mult si cateodata trebuie repetata operatia.Dupa 24 de ore mirosul acrisor de aspirina de la siliconul crud scade aproape la zero. Link spre comentariu
one Postat Octombrie 4, 2005 Partajează Postat Octombrie 4, 2005 Siliconul este de 2 tipuri : pe baza de acid acetic si acrilic.Acidul acetic ataca vopseaua, cauciucul, etc..Doar siliconul e un cauciuc sintetic, nu? Trebuie si el dizolvat cu ceva.Cele mai raspandite silicoane sunt acetice....Majoritatea difuzoarelor sunt cu cauciuc...Si cred ca faci tot atata mizerie cu silicon...Intr-adevar, incinta trebuie sa fie rigida. Siliconul ii da voie sa mai vibreze. Aracetul cred ca e solutia optima. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum