Vizitator emimilu Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 Am schimbat display-ul la un NOKIA E66 (cel vechi era spart) iar acum imaginea de pa display este cu susul in jos si de la stanga la dreapta. Stie cineva de ce si cum se poate rezolva? Va rog frumos! Link spre comentariu
lorik199 Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 nu l-ai pus cumva pe dos? Link spre comentariu
Vizitator emimilu Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 Cum, cu fata in jos? Link spre comentariu
Mihai85 Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 trebuie resoftat cu display-ul nou. Link spre comentariu
Vizitator emimilu Postat Mai 5, 2010 Partajează Postat Mai 5, 2010 Exista posibilitatea sa fie din vina display-ului?Pe langa imaginea pe dos display-ul are si niste mici intreruperi. Link spre comentariu
Mihai85 Postat Mai 5, 2010 Partajează Postat Mai 5, 2010 e original sau din ala compatibil? Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Mai 5, 2010 Partajează Postat Mai 5, 2010 Este 100% lcd-ul de vina! Probabil ca e unul chinezesc. Nu are nici o treaba cu softul. Link spre comentariu
Mihai85 Postat Mai 5, 2010 Partajează Postat Mai 5, 2010 Off topic: la w380 de la sony ericsson(cateva zeci de bucati) am intalnit o situatie asemanatoare dupa ce am inlocuit lcd-urile cu unele noi originale de la mama lor a trebuit sa le resoftam pe toate cu lcd-ul respectiv pe tel pt ca afisau o imagine distorsionata . Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Mai 6, 2010 Partajează Postat Mai 6, 2010 mihai eu zic ca e banda, pt k am mai intalnit la LG uri... Link spre comentariu
Vizitator emimilu Postat Mai 6, 2010 Partajează Postat Mai 6, 2010 E un display ""compatibil"". Nu doar afiseaza pe dos ci are si niste intreruperi. Link spre comentariu
Vizitator Tubulet Postat Mai 13, 2010 Partajează Postat Mai 13, 2010 E un display ""compatibil"". Nu doar afiseaza pe dos ci are si niste intreruperi.ehe,schimbai display-ul ! Link spre comentariu
Vizitator emimilu Postat Mai 24, 2010 Partajează Postat Mai 24, 2010 Am facut flash si ... nimic nou, apoi am pus display-ul pe alt tel si merge.Am ajuns la concluzia ca IC display e de vina. Aveti vreun sfat? Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Mai 24, 2010 Partajează Postat Mai 24, 2010 Incearca si cu o folie buna inainte sa te apuci de driverele esda de la display Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum