Vizitator Fenex Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 ma poate ajuta cineva co o schema sau ceva? vreau sa fac o jucarie sa transmita imagini...da nam gasit scheme niciundea, si receptor daca se poate Link spre comentariu
Vizitator eu_ovidiu Postat Mai 8, 2010 Partajează Postat Mai 8, 2010 nu e chiar asa simplu de transmis. Tot ce imi vine in minte acum e sa folosesti un emitator de microfon gata facut, la care in loc de semnal audio sa ii dai unu video de pe iesirea de Svideo daca poti direct sa te conectezi un TV si sa vezi live imaginea.Daca nu , atunci trebuie sa folosesti un microcontroler care sa isi faca acknowledge-ul cu dispozitivul emitator video si sa trimiti in intrarea microfonului ... sau daca te pricepi fa tu un montaj de antena dar cel putin pt mine cablajele in care forma trace-urilor conteaza ... nu mi-a iesit niciodata, intodeauna am avut ceva inductante si capacitati parazite in trasee... asa ca eu unu prefer sa iau modul gata facut pt chestiile de inalta frecventa Link spre comentariu
dj fratisu Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 era ceva mai demult intr-o revista conex si dadea cu tot cu cablaj. dar pana gasesc aia uite aici ceva http://www.infoelectronica.ro/scheme_x. ... &schema=46 Link spre comentariu
Vizitator Fenex Postat Iulie 21, 2010 Partajează Postat Iulie 21, 2010 da, frecventa pe care lucra e legala? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum