Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cine stie cum pot transmite imagini video life (wireless) ?

Vizitator Fenex

Postări Recomandate

Vizitator Fenex

ma poate ajuta cineva co o schema sau ceva? vreau sa fac o jucarie sa transmita imagini...da nam gasit scheme niciundea, si receptor daca se poate :da

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dj fratisu

1

Vizitator eu_ovidiu

nu e chiar asa simplu de transmis. Tot ce imi vine in minte acum e sa folosesti un emitator de microfon gata facut, la care in loc de semnal audio sa ii dai unu video de pe iesirea de Svideo daca poti direct sa te conectezi un TV si sa vezi live imaginea.Daca nu , atunci trebuie sa folosesti un microcontroler care sa isi faca acknowledge-ul cu dispozitivul emitator video si sa trimiti in intrarea microfonului ... sau daca te pricepi fa tu un montaj de antena dar cel putin pt mine cablajele in care forma trace-urilor conteaza ... nu mi-a iesit niciodata, intodeauna am avut ceva inductante si capacitati parazite in trasee... asa ca eu unu prefer sa iau modul gata facut pt chestiile de inalta frecventa

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări