srdjan Postat Mai 5, 2010 Partajează Postat Mai 5, 2010 ar mai fi posibila folosirea unui card SD pentru stocare. cat de mic fie el. lucreaza la 3.3V. consuma cam 20mA in timpul citirii si cam 70mA in timpul scrierii. in regim idle cred ca consuma undeva la 5mA. daca ai cam 8k memorie pentru program si 1ksram reusesti sa folosesti bibliotecile pentru acces FAT al memoriei.e doar o sugestie... Link spre comentariu
puiu Postat Mai 5, 2010 Partajează Postat Mai 5, 2010 1. Legat de punctul 3, se pare ca pot sa-l programez cu ICD2 cu MPLAB 8.50, dar nu-l am. Link spre comentariu
Vizitator valentinmm Postat Mai 5, 2010 Partajează Postat Mai 5, 2010 La scoala mi-a pus un site de net in brate si sa ma descurc, de aceea sunt si atat de confuz si incerc sa ma documentez si eu. Link spre comentariu
puiu Postat Mai 5, 2010 Partajează Postat Mai 5, 2010 1. Vezi ca ti-am trimis un mp. Link spre comentariu
puiu Postat Mai 6, 2010 Partajează Postat Mai 6, 2010 1. Asa cumti-am promis iti trimit un site ca sa -l analizezi: http://pagesperso-orange.fr/fabrice.sin ... ccueil.htm . Link spre comentariu
Vizitator valentinmm Postat Mai 6, 2010 Partajează Postat Mai 6, 2010 Am gasit ceva dar nu are si soft-ul. http://www.mikroe.com/pdf/bigpic5/publi ... _ew_08.pdf Link spre comentariu
puiu Postat Mai 6, 2010 Partajează Postat Mai 6, 2010 1. PIC-ul utilizat PIC18F8520!!! 2. Se pare ca microcontrolerul tau PIC24F16KA102 are calendar intern, deci pentru a calcula data si timpul nu trebuie sa mai utilizezi un circuit specializat.3. Trebuie sa vad daca gasesc un circuit care sa fie bun ca tensiune de utilizare. Link spre comentariu
A_L_E_X Postat Iunie 11, 2010 Partajează Postat Iunie 11, 2010 Nu se poate un circuit cu LM317 pentru stabilizarea tensiunii ? Si isi regleaza tensiunea din potentiometru. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum