Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator cu TDA7377

Vizitator doru_1991

Postări Recomandate

Vizitator doru_1991

Muna seara,

Mi s-au rupt firele de la un sistem 2.1 de la un sistem 2.1 (logitech x320), si am ramas doar cu placa interna (circuitul), pe care as vrea sa le montez, sa-i pun dinou subwooferul, cei 2 sateliti si intrarea (rca sau jack). Nu este nimic dezlipit, este totul functional..dar problema este ca nu stiu unde sa-i pun firele.

Atasez mai jos poze:

Posted Image

Posted Image

Posted Image

ps: sunt nou si nu stiu daca am postat bine :)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

3

• Stefan BBx

2

• Mihai85

1

• catalinux2004

1

Top autori în acest subiect

:nas: Daca era totul functional, de ce ai mai umblat in el? Ai miscat de placa aia pina s-au rupt toate firele! Siguranta aia inlocuita cu sirma, te va costa cam mult si totodata vei obtine si un efect de fum - gratuit!
Link spre comentariu
Vizitator doru_1991

decat sarma este pusa in locul sigurantei... fire nu a avut decat 2 de duceau la subwoofer (care stiu unde vin) si cele 2 de alimentare (curent alternativ). dar are o mufa laterala care ducea la un tweeter pe care era pus volumul, butonul de on/off si o mufa jack (mama).

Link spre comentariu

2 de alimentare (curent alternativ)

Astea se conecteaza la intrarea puntii formata din cele patru diode alaturate - in zona unde ai lipit tu sirma in loc de siguranta. Dezlipeste sirma si inlocuieste siguranta cu una calibrata. E mai ieftina o siguranta decit sa inlocuiesti niste integrate!
Link spre comentariu

Intrarile sunt pe pinii 4,5,11,12...asta reiese din datasheet.....cand mai ai probleme cauta mai intai datasheetul si dupaia daca apar probleme intrebi...urmareste cei 4 pini si vezi unde se duc pe placa...asa ai sa gasesti intrarile si acolo lipesti firele....nu ar trebui sa fie asa greu...Succesuri.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
Vizitator mihai1980

am si eu aciasi amplificare si vreau sa imi dea si mie cineva schema daca o are ca nu stiu unde sunt intrarile iesirile la acea mufa??? plz id: ksk_gm_k2

Link spre comentariu

am si eu un amplificator bazat pe acest integrat si mi s-a ars odata dintr-o greseala banala...in fine l-am inlocuit si merge struna.Schema este extrem de simpla, are decat cativa condensatori http://www.datasheetcatalog.com/datasheets_pdf/T/D/A/7/TDA7377H.shtml aici e o schema, iti arata chiar cum poti sa il faci sa aiba 4 iesiri dar mult mai mici...

in general imi iau schemele de pe http://www.datasheetcatalog.com/ gasesti cam tot ce se poate acolo, spor la treaba

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări