Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intrebare ajutatoare despre acest tip de dif.

jakab

Postări Recomandate

Va salut este vorba de RH Sound modelul pp-08-15. As dori informatii despre acest tip de difuzor, sunt bune de ceva? Am inteles ca sunt fabricate in Cehia, sau toate sunt "made in china"?As dori sa construiesc doi sateliti pe doua cai cu aceste difuzoare.Multumesc celor care vor raspunde la acest subiect.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• jakab

2

• ahegyes

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Probabil este ceva panarama de difuzor chinezesc. Asta nu inseamna ca nu poate fi facut sa sune cat de cat. E important sa afli parametri T/S - prim masurare daca e posibil - si din acestia se poate vedea daca e ceva de capul lui.

Link spre comentariu
Vizitator rekynutz

nu sunt fabricate in china, ci in slovacia, are 175 de w rms si 350 w max.raspuns in frecventa 35hz-3.5khz ,sensibilitatea 98db/1w/1m, 8 ohmi, diametru de 15", parametri t/s nu prea cred ca o sa-i afli, ai putea incerca o incinta pe doua cai si sa te joci cu tuburile de acordaj, altcumva nu vad cum ai putea face. succes!

Link spre comentariu

Multumesc pentru raspunsuri, acuma sincer la banii astia nici nu astept ceva performante stralucitoare.Oricum banuiesc ca o sa sune cat Blue Tech-urile.Urmeaza sa maduc sa le ascult pe viu, si pe urma vad daca am sa cumpar sau nu.Va tin la curent.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări