dynky Postat Mai 3, 2010 Partajează Postat Mai 3, 2010 Modelul este CE14A2-C,pe sasiu scrie EC7-A.Procesorul de comenzi IC100=ST92185BJ2B1/EBX (dedesupt scrie EC7-A/B_V2),jungla este TDA8841 2y,in alimentare MC44603P.Are diagonala de 37 cm.Va rog,daca are cineva schema.Am alimentare,tv-ul nu pleaca,dar nu este frecventa de comanda si led-ul de st-by,arde ca si cum ar functiona(rosu mai putin intens) si pilpiie de cite trei ori la interval de aprox 2 sec.Va multumesc. titlu editat de remus68 Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Mai 3, 2010 Partajează Postat Mai 3, 2010 Va Salut! am o schema cu chassis-ul EC7A dar este de tv Sanyo,si nu sunt 100% daca sunt la fel,dar eu va dau schema pe care o am,si imi spuneti dvs daca se potriveste. :101Va astept raspunsul. Link spre comentariu
tv1 Postat Mai 3, 2010 Partajează Postat Mai 3, 2010 Va Salut! am o schema cu chassis-ul EC7A dar este de tv Sanyo,si nu sunt 100% daca sunt la fel,dar eu va dau schema pe care o am,si imi spuneti dvs daca se potriveste. Va astept raspunsul.Pai Sanyo este televizorul ,nu Sharp, cum a scris el in titlu. Link spre comentariu
dynky Postat Mai 3, 2010 Autor Partajează Postat Mai 3, 2010 Asta era ,multumesc foarte mult pt. promptitudine.Succes in activitate. Link spre comentariu
dynky Postat Mai 4, 2010 Autor Partajează Postat Mai 4, 2010 Da,am gresit,imi cer scuzele cuvenitetv-ul este Sanyo,am facut rectificarea de rigoare si multumesc pt. observatie.Schema primita este identica,in parte,nu corespunde exact unde ma intereseaza,tensiunile de alimentare la iesirea din chopper. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum