Vizitator ghitarosca Postat Iunie 15, 2010 Partajează Postat Iunie 15, 2010 am toata documentatia pt boxe unitra,ce se fabrica la electromures Link spre comentariu
chorchy Postat Iunie 16, 2010 Partajează Postat Iunie 16, 2010 crazy rider,de banii aia mai bine cumparai boxe din magazin.SAL sbx 1620 e atat de micut incat nu stiu ce bas poate scoate.Abordarea pe 3 cai este foarte dificila,iar aruncarea a 3 difuzoare care nu a nici in clin nici in maneca unul cu altul este o greseala.filtrele sunt,iarta-ma,o rusine.nu numai ca ai ales punctele de taiere aiurea,dar topologia este gresita total.De unde stii ca SBX urca liniar pana la 4000de Hz?(mai are si con de kevlar,si astea au breakup pronuntat peste 2000 de Hz)daca SBX chiar urca,ce mai cauti cu media de la 2500 in sus?nu ai destule medii din SAL????condensatoarele tale ca filtre sunt aproape inutile.Nu poti filtra cum ai facut tu,pentru ca raspunsul va avea 2 cocoase,una pe la 3000 si alta pe la 6000 de Hzdaca chiar vroiai 3 cai(cu difuzoarele si-asa indoielnice)basul trebuia taiat mult mai jos(poate la 1000Hz)cu filtru trece jos macar de ordin 3,4,media undeva la 2 si la 5(sa zicem) cu filtru trece banda(complicat),iar inalta undeva la 7 Khz.exemplele sunt grosolane,pentru ca nu cunosc raspunsul difuzoarelor. Link spre comentariu
Vizitator crazy_rider Postat Iunie 30, 2010 Partajează Postat Iunie 30, 2010 Nu am avut atatia bani incat sa imi iau 2 boxe decente din magazin (minim 500 ron) si oricum nu le folosesc doar pe ele singure. Sunt folosite ca sateliti front, subwoofer am separat (cumparat) si restul satelitilor tot facuti. Amplificarea la front este Electronica A350, la satelitii surround tda8560 si la centru tda1562. Am vrut sa le fac singur pt ca m-am gandit ca ma costa mai putin dar din contra, am dat ~800 ron pe tot "sistemu", stiu ca cu banii astia mi-ash fi putut lua un logitech z5500 sh dar nu imi place pt ca satelitii au cate un difuzor, eu am pe front 3cai (3dif:b,m,i), centru 2cai (4dif:2m,2i), surround cate 2cai (2dif:m,i). Aveam un genius 5000 si se incingea tare rau transformatorul si de frica sa nu se arda sa raman cu el drept mobila, l-am vandut. Ai dreptate cu filtrele insa decat sa leg difuzoarele fara(cum faceam in urma cu 5-6 ani), e bine si asa. Link spre comentariu
Vizitator fender_bc Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 Sfatul meu e sa cauti la anunturi tot pe acest forum, boxe second hand.S-ar putea sa ai noroc sa dai chiar peste ceva de firma, poate chiar technics.Si eu am luat o pereche de boxe technics de care sunt foarte multumit.Pretul a fost de 150lei.Nu cred ca are rost sa-ti bati capul pt 2-a boxe micute de camera. Poate daca era un proiect mai mare la care sa se justifice diferenta de pret, merita sa te apuci de treaba.Bafta in alegeri si sa ne anunti si pe noi ce ai facut pana la urma. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum