Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sistem genius 5.1

Vizitator bogdantuscu

Postări Recomandate

Vizitator bogdantuscu

scuze .. dak are cineva o idee si ma ppoate ajuta cu un sistem genius 5.1Nu mi se mai aprinde de ceva timp.l-am desfacut si avea un condensator 104. ars .. nu stiu daca era de la el dar cert e ca l-am inlocuit si tot nu merge .Cred ca imi trebuie ceva aparate sa imi dau seama unde are tensiune si unde nu. Cu garantia dak l-am desfacut s-a dus daca aveti idei de ce mi-ar trebui si ce pasi ar trebui sa urmez sa-mi dau seama unde e defect ... ajutor pls ... Multumesc !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sergiu mihoc

4

• Xaby

2

• bogdan_

1

• rares01

1

Top autori în acest subiect

scuze .. dak are cineva o idee si ma ppoate ajuta cu un sistem genius 5.1Nu mi se mai aprinde de ceva timp.l-am desfacut si avea un condensator 104. ars .. nu stiu daca era de la el dar cert e ca l-am inlocuit si tot nu merge .Cred ca imi trebuie ceva aparate sa imi dau seama unde are tensiune si unde nu. Cu garantia dak l-am desfacut s-a dus daca aveti idei de ce mi-ar trebui si ce pasi ar trebui sa urmez sa-mi dau seama unde e defect ... ajutor pls ... Multumesc !

daca vrei 2 placi de bass pentru subwooferul tau am eu :limb:
Link spre comentariu
Vizitator bogdantuscu

sincer eu verific cu un led .si dak nu plesneste ala inseamna ca nu am tensiune cred eu , scuze dak e comic... nu stiu de unde sa iau multimetru ;e scump?.. sunt mecanic de profil.App de placi pt subwoofer, dak ajuta la ceva si merge ... io iti cumpar.Mc

Link spre comentariu

sincer eu verific cu un led .si dak nu plesneste ala inseamna ca nu am tensiune cred eu , scuze dak e comic... nu stiu de unde sa iau multimetru ;e scump?.. sunt mecanic de profil.App de placi pt subwoofer, dak ajuta la ceva si merge ... io iti cumpar.Mc

eu leam luat din 2 sisteme genius 5.1, daca le vrei da un semn de viata, ca si asa eu nu am ce face cu ele, ca piesa de schimb ptr cine are sistem 5.1 is perfecte
Link spre comentariu
Vizitator bogdantuscu

dar nu cred ca am pb la placa de subwoofer...... nu stiu ,, o fi de la condensator de-acolo sau de la sigurantele alea sau ce are dinainde de bobina .. imi trebuie ceva sa vad ce tensiune are si unde sa-mi pot da seama unde nu primeste curent.Nu prea inteleg io asa bine dar cat de cat,

Link spre comentariu

eu leam luat din 2 sisteme genius 5.1, daca le vrei da un semn de viata, ca si asa eu nu am ce face cu ele, ca piesa de schimb ptr cine are sistem 5.1 is perfecte
Poti sa pui o poza cu ele?
Link spre comentariu

Cat ai cere pe o placa? Mie mi s-a ars placa.

nustiu,zimi cat esti dispus sa dai :nas: parca nu leas da separat, e prea mare bataie de cap, iale pe amandoua si ti le las la 50lei
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări