Vizitator derAlex Postat August 12, 2005 Partajează Postat August 12, 2005 ma poat ajuta cineva?pana la ce temp max poate functiona o rezistenta ceramica de 9 W?sau cat ar fi max recomndat?multumesc Link spre comentariu
Depanatoru Postat August 12, 2005 Partajează Postat August 12, 2005 Cam ciudata intrebarea , nu stiu la ce-ti foloseste . O rezistenta ceramica la putere maxima poate ajunge si la 300grade dar asta depinde mult de conditiile in care functioneaza ( ventilatie , distante fata de alte piese etc) si bineinteles de dimensiunile ei fizice si materialul caramic din care e facuta . In general nu se recomanda ca o rezistenta sa disipe mai mult de jumatate din puterea nominala. Link spre comentariu
Vizitator derAlex Postat August 12, 2005 Partajează Postat August 12, 2005 rezistenta o folosesc pt un filtru Zobel la un difuzor. In mod normal nu ar trbui sa fie prea "stresata", dar 5 min la putere de peste 100 W si incepe sa se incalzeasca cam tare (cred ca pe undeva pe la 40 - 50 gr C)vroiam sa stiu dc trebuie sa o inlocuiesc cu una de 17 W ....din ce mi-ai raspuns, nu prea ar trebui.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum