Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Texas Instruments in Romania - de unde?

Vizitator codebutcher

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• aghora17

1

Top autori în acest subiect

Vizitator codebutcher

vezi pe site,iti trimite acasa,bafta

Nu chiar. Nu trimit in Romania, cind am incercat sa comand ceva RO nu exista in lista de tari. Trebuie aplicata smecheria cu scris alta tara (Franta de exemplu). Stiu, ca am incercat. Am scris adresa mea de acasa, iar la tara Franta, si am primit un mail de la posta franceza la un mom dat :d Le-am zis ca "valeleu, ce zapacit sint, am scris Franta din greseala". Si mi l-au trimis acasa pina la urma, dar a durat ceva timp toata daravera. Plus ca nu cred sa mearga de multe ori ulciorul la apa. Alte variante?
Link spre comentariu
Vizitator codebutcher

prieteni din alte tari. eu aveam pe cineva in olanda. am o gramada de samples de la microchip...

Buun. Deci trebuie reformulata radical intrebarea: Daca asa avea nevoie rapid de niste chipuri TI si as fi dispus sa platesc pe ele, fara sa ma caciulesc la nu-s ce prieteni din alte tari si mai stiu eu ce, de unde as putea sa le cumpar din Romania?" Daca aveti raspuns bine, daca nu...
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări