ohamoha Postat Mai 3, 2010 Partajează Postat Mai 3, 2010 Salut.Am tot cautat dar nu gasesc o specificare clara despre cat curent consuma un PIC18F2525 (in full load). Am un circuit pe care nu-l pot alimenta decat cu vreo 200mA. Si am PIC-ul asta, 2xDS18S20 si un oarecare afisaj (din ala cu segmente tip LED). Nu stiu daca ma incadrez.Apropo. Acest PIC este cam "tare" pentru ce vreau eu sa fac (un termometru cu doi senzori si afisaj). Ideea e ca vrau unul care sa aiba quartz integrat, si sa nu folosesc alte cipuri specializate pentru afisaje tip segment (cum ar fi numaratoarele). Deci trebuie sa aiba ceva mai multi pini. Pentru 4 cifre mai exact. 8+4=12 doar pentru afisaj. Plus un buton. De asemenea vreau sa functioneze la sub 0 grade. Si cel mai important, sa se gaseasca usor la noi. Daca aveti vreo recomandare...Merci Link spre comentariu
puiu Postat Mai 3, 2010 Partajează Postat Mai 3, 2010 1. Vezi: http://ww1.microchip.com/downloads/en/D ... 39626e.pdf la capitolul caracteristici electrice. 2. Vezi la www.comet.srl.ro sau la www.tmv.ro . Link spre comentariu
ohamoha Postat Mai 3, 2010 Autor Partajează Postat Mai 3, 2010 Multam. Am tot cautat in datasheet, dar nu gasisem sectiunea aia. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum