Vizitator Postat Mai 11, 2010 Partajează Postat Mai 11, 2010 De ce sa taci?...Ca sa nu mai produc eventual "deranj". Link spre comentariu
hpavictor Postat Mai 11, 2010 Partajează Postat Mai 11, 2010 Imi cer scuze pentru inducerea in eroare , a fost o scapare , si dupa cum bine a observat VALDERAMA am incurcat borcanele , si intotdeauna anodica trebuie sa apara inaintea G2 , iar intreruperea voita ( cu un buton ) produce acel regim de STAND-BY , cunoscut mai mult de catre posesorii de amplificatoare de chitara.... Link spre comentariu
sebi_c Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 Tocmai ca sa scape de acel drift , McIntosh pune un repetor catodic in fata finalelor , si atunci curentul de negativare ( impedanta de iesire a sursei de negativare ) nu mai influenteaza curentul de grila la finale , o solutie simpla este montarea pe circuitul de obtinere a tensiunii de negativare a unui multiplicator de capacitate cu semiconductor serie ( urat , dar eficient ) care sa ofere o impedanta de iesire cat mai mica....cei ce dimensioneaza circuitul de negativare cu valori mari ( megaohmi ) patesc fenomenul de drift descris mai sus....cea mai eleganta si eficace ramane solutia cu repetor catodic in fata finalelor gen McIntosh , Ampeg etc...si mai este si full tube....pentru iubitorii genului ! Cauza driftului este influentarea ( modularea ) tensiunii de negativare de catre tensiunea audio ( de la driver/ defazor ) datorita impedantelor necorespunzatoareSi de MC225 ce zici? Nu pune repetor in fata finalelor si dupa unii are sunetul mai bun ca MC275. Finalul cu reactie unitara nu necesita neaparat driver repetor. Link spre comentariu
mișa Postat Mai 14, 2010 Partajează Postat Mai 14, 2010 Am sa testez ce ziceti voi, iata cu ce: http://dl.dropbox.com/u/3712780/Test1.JPG Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 16, 2010 Partajează Postat Mai 16, 2010 Am sa testez ce ziceti voi,...Asteptam testele ,insotite de concluzii. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Mai 16, 2010 Partajează Postat Mai 16, 2010 Imi cer scuze pentru inducerea in eroare , a fost o scapare , si dupa cum bine a observat VALDERAMA am incurcat borcanele , si intotdeauna anodica trebuie sa apara inaintea G2 , iar intreruperea voita ( cu un buton ) produce acel regim de STAND-BY , cunoscut mai mult de catre posesorii de amplificatoare de chitara....la amplificatoarele de chitara in stand-by este intrerupta toata tensiunea inalta,anodica si g2,inclusiv tensiunea de alimentare pentru prreamplificatorsingura tensiune care este conectata este cea de negativare,pentru finale si bineinteles tensiunea pentru alimentarea filamentelor Link spre comentariu
mișa Postat Mai 16, 2010 Partajează Postat Mai 16, 2010 Tu sti cum suna 50W SE? Iata: http://dl.dropbox.com/u/3712780/P1040666.JPG Practic in poza asta ampliful scoate cam 45W. In final va scoate 60W se.mono. Din cite am vazut, nu prea exista SE de putere asa mare...Suna de pici pe spate...Trebuie sa incerci.... nu-ti vine sa cezi.... Link spre comentariu
mila Postat Mai 17, 2010 Partajează Postat Mai 17, 2010 A-ti pus tuburile in paralel?Cate pe canal ? Link spre comentariu
mișa Postat Mai 17, 2010 Partajează Postat Mai 17, 2010 Ca sa fiu ontopic, la acest experiment, negativarea e automata 100%. Mi-a fost frica de "fuga in curent" pentru ca lucrez cu curenti mari (3X250mA pentru un canal). Rezistentele Rk disipa fiecare putin mai mult de 18W fiecare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum