Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

"RED AMPLIFIER" cu EF6/EL3/AZ1

Vizitator viobio

Postări Recomandate

EXCELENT!Am lucrat cu aceste tuburi, am amintiri frumoase cand vad pozele. Chiar o realizare!Butonul schimbat cu ceva "de epoca", neaparat.Succes!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 58
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

6

• hpavictor

5

• mișa

4

• lorik199

3

Top autori în acest subiect

Arata foarte bine! Abea astept sa-l termini si sa-l auzim.Presupun ca il vei realiza pe cose, sa ramana "mai vintage".

Chiar ca merita si inauntru sa-l faca asa mai vintage ( poate face rost de cose vechi recuperate ... :) ) !Keep up the good work Vio !!!
Link spre comentariu

Meita sa folosesti numai condensatori axiali, chiar si electroliticii. Conenasatorii cu pinii pe o singura parte daca-i montezi pe cose numai vintage nu arata. (vorbesc de ceilalti condensatori nepolarizati sau polarizati nu de cei rosii pe care ia-i montat deja)

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Meita sa folosesti numai condensatori axiali, chiar si electroliticii. Conenasatorii cu pinii pe o singura parte daca-i montezi pe cose numai vintage nu arata. (vorbesc de ceilalti condensatori nepolarizati sau polarizati nu de cei rosii pe care ia-i montat deja)

am vazut ca au condensatori axiali rusii tai,o sa dau comanda,sa vedem in cit timp vin
Link spre comentariu
Vizitator viobio

.....felicitari , :aplauze frumoasa lucrare ,carcasa din ce e , si cum e realizata ? Aluminiu sau fier , sudat la colturi? :da

tabla de fier 1,5mmnu le fac eu ,le comand,este sudata la colturi
Link spre comentariu
Vizitator

tabla de fier 1,5mmnu le fac eu ,le comand,este sudata la colturi

Structura serioasa ,in scimb nu vad nici o inductanta de filtraj(poate ca n_ar fi stricat !)

tuburile sunt noi,nos adevarate!EF6 /Philips EL3/Tungsram

Tuburile i_mi plac la nebunie !,Va doresc sa obtineti un "sunet" impresionant !
Link spre comentariu

pentru o auditie perfecta , se impune prezenta alaturi de amplificator a unor electrolitici rosii , dar pe dinauntru , fabricati de Merlot sau Cabernet Sovignion , si obligatoriu NOS !

Link spre comentariu
Vizitator viobio
tabla de fier 1,5mm

nu le fac eu ,le comand,este sudata la colturi

Structura serioasa ,in scimb nu vad nici o inductanta de filtraj(poate ca n_ar fi stricat !)

tuburile sunt noi,nos adevarate!

EF6 /Philips

EL3/Tungsram

Tuburile i_mi plac la nebunie !,Va doresc sa obtineti un "sunet" impresionant !

folosesc destul de rar inductante pentru filtrarea tensiunii anodice

daca se cere pun in interior!

Link spre comentariu
Vizitator

Fiind clasaA-SE se impune inductanta de filtraj ,la PP se poate si fara(efectul riplului de regula se anuleaza in traful de iesire in config PP_alta poveste).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări