VTP Postat Mai 2, 2010 Partajează Postat Mai 2, 2010 EXCELENT!Am lucrat cu aceste tuburi, am amintiri frumoase cand vad pozele. Chiar o realizare!Butonul schimbat cu ceva "de epoca", neaparat.Succes! Link spre comentariu
Kosmin Postat Mai 2, 2010 Partajează Postat Mai 2, 2010 Arata foarte bine! Abea astept sa-l termini si sa-l auzim.Presupun ca il vei realiza pe cose, sa ramana "mai vintage". Link spre comentariu
danzup Postat Mai 3, 2010 Partajează Postat Mai 3, 2010 Arata foarte bine! Abea astept sa-l termini si sa-l auzim.Presupun ca il vei realiza pe cose, sa ramana "mai vintage".Chiar ca merita si inauntru sa-l faca asa mai vintage ( poate face rost de cose vechi recuperate ... ) !Keep up the good work Vio !!! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Mai 3, 2010 Partajează Postat Mai 3, 2010 il montez in aer si pe cose Link spre comentariu
mișa Postat Mai 3, 2010 Partajează Postat Mai 3, 2010 Meita sa folosesti numai condensatori axiali, chiar si electroliticii. Conenasatorii cu pinii pe o singura parte daca-i montezi pe cose numai vintage nu arata. (vorbesc de ceilalti condensatori nepolarizati sau polarizati nu de cei rosii pe care ia-i montat deja) Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Mai 3, 2010 Partajează Postat Mai 3, 2010 Meita sa folosesti numai condensatori axiali, chiar si electroliticii. Conenasatorii cu pinii pe o singura parte daca-i montezi pe cose numai vintage nu arata. (vorbesc de ceilalti condensatori nepolarizati sau polarizati nu de cei rosii pe care ia-i montat deja)am vazut ca au condensatori axiali rusii tai,o sa dau comanda,sa vedem in cit timp vin Link spre comentariu
mișa Postat Mai 3, 2010 Partajează Postat Mai 3, 2010 Ce putin 20 zile si vin la oficiul postal vamal. Gasesti axiali frumosi si buni si la Farnell. Link spre comentariu
alex mm Postat Mai 3, 2010 Partajează Postat Mai 3, 2010 .....felicitari , frumoasa lucrare ,carcasa din ce e , si cum e realizata ? Aluminiu sau fier , sudat la colturi? Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Mai 3, 2010 Partajează Postat Mai 3, 2010 .....felicitari , frumoasa lucrare ,carcasa din ce e , si cum e realizata ? Aluminiu sau fier , sudat la colturi? tabla de fier 1,5mmnu le fac eu ,le comand,este sudata la colturi Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 tabla de fier 1,5mmnu le fac eu ,le comand,este sudata la colturiStructura serioasa ,in scimb nu vad nici o inductanta de filtraj(poate ca n_ar fi stricat !)tuburile sunt noi,nos adevarate!EF6 /Philips EL3/TungsramTuburile i_mi plac la nebunie !,Va doresc sa obtineti un "sunet" impresionant ! Link spre comentariu
hpavictor Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 pentru o auditie perfecta , se impune prezenta alaturi de amplificator a unor electrolitici rosii , dar pe dinauntru , fabricati de Merlot sau Cabernet Sovignion , si obligatoriu NOS ! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 tabla de fier 1,5mmnu le fac eu ,le comand,este sudata la colturi Structura serioasa ,in scimb nu vad nici o inductanta de filtraj(poate ca n_ar fi stricat !) tuburile sunt noi,nos adevarate! EF6 /Philips EL3/Tungsram Tuburile i_mi plac la nebunie !,Va doresc sa obtineti un "sunet" impresionant ! folosesc destul de rar inductante pentru filtrarea tensiunii anodice daca se cere pun in interior! Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 Fiind clasaA-SE se impune inductanta de filtraj ,la PP se poate si fara(efectul riplului de regula se anuleaza in traful de iesire in config PP_alta poveste). Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Mai 6, 2010 Partajează Postat Mai 6, 2010 e gata miine proba! Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Mai 6, 2010 Partajează Postat Mai 6, 2010 O adevarata bijuterie, felicitari!Impecabil si din punct de vedere al modului de realizare al legaturilor electrice. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum