Vizitator viobio Postat Mai 2, 2010 Partajează Postat Mai 2, 2010 am mai scapat de chitaristi si vreau sa mai fac si ceva pentru mineam inceput lucrul la un amplificator cu EF6/EL3/AZ1initial am vrut sa pun ca finala EL6 ,am citeva ,noi,dar cind vrei sa faci ceva cu ele nu mai stii unde sa le gasestiacum am gasit EL6 ,trebuia sa fac destule modificari (trafuri,redresare,etc) am renuntat ,pun EL3momentan amplificatorul nu are nici o componenta in interiortuburile sunt noi,nos adevarate!EF6 /Philips EL3/TungsramAZ1/SiemensTransformatoare de iesire si alimentare ,made DjDog Link spre comentariu
viopa Postat Mai 2, 2010 Partajează Postat Mai 2, 2010 Hai ca arata bestial...Frumos, felicitari! Link spre comentariu
lorik199 Postat Mai 2, 2010 Partajează Postat Mai 2, 2010 cati watisori?frumos ca-ntotdeauna lucrat Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Mai 2, 2010 Partajează Postat Mai 2, 2010 cati watisori?frumos ca-ntotdeauna lucratdin datele de catalog EL3 poate scoate 4,5w cu 10% distorsiuni2x4,5w/10% distorsiuni il fac doar de frumusetea tuburilorpentru mine sunt de ajuns si 3w curati ,am incinte cu difuzoare Eminence ,au 96dB SPL,pentru cine stie ce inseamna 96dB Link spre comentariu
lorik199 Postat Mai 2, 2010 Partajează Postat Mai 2, 2010 din datele de catalog EL3 poate scoate 4,5w cu 10% distorsiuni2x4,5w/10% distorsiuniam pricipitil fac doar de frumusetea tuburilornu si pt folosinta?adica ca sa nu stea degeaba tuburile, doar ca sa aveti facut un amplif cu ele nu se merita(parere personala) Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Mai 2, 2010 Partajează Postat Mai 2, 2010 din datele de catalog EL3 poate scoate 4,5w cu 10% distorsiuni2x4,5w/10% distorsiuni am pricipit il fac doar de frumusetea tuburilor nu si pt folosinta? adica ca sa nu stea degeaba tuburile, doar ca sa aveti facut un amplif cu ele nu se merita(parere personala) o sa l folosesc doar cind si cind(sa ma dau mare la altii :ras:glumeam) il pot folosi si zilnic dar un EL3 are un pret prohibitiv,eu ascult destul de tare,daca o forjez zilnic nu stiu daca apuca doi ani am multe amplificatoare cu tuburi,cred ca pot asculta cite unu pe zi amplificatorul pe care ascult zilnic este un SE cu 6H9C/6H13C ,sunetul amplificat de acesta este cel mai pe placul meu Link spre comentariu
hpavictor Postat Mai 2, 2010 Partajează Postat Mai 2, 2010 hmmm , trebuie vazut , pipait , ascultat ! Ce probleme ai intampinat , de ce sasiul nu este si el rosu , cilindrii aia doi sunt electrolitici rosii ? Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Mai 2, 2010 Partajează Postat Mai 2, 2010 hmmm , trebuie vazut , pipait , ascultat ! Ce probleme ai intampinat , de ce sasiul nu este si el rosu , cilindrii aia doi sunt electrolitici rosii ?nu am intimpinat nici o problema,in interior nu este montat nimic,miine montez,daca am timpcilindrii??? rusine!!!! ce nu stii ca sunt condensatori ? ce credeai ca suntte astept la o pipaiala cind este gata si o lupta dreapta cu ampliful tau ,SE EL84te bagi? am 10 cm patrati ,stii tu unde Link spre comentariu
zal Postat Mai 2, 2010 Partajează Postat Mai 2, 2010 Atenţie pe unde pipăiţi... S-ar potrivi şi unele piese tip vechi, mai ales condensatorii, butoane... Link spre comentariu
lorik199 Postat Mai 2, 2010 Partajează Postat Mai 2, 2010 offtopic dar, ce impedanta trebuie sa aiba in primaru trafului pe 6h13c? Link spre comentariu
centeulacent Postat Mai 2, 2010 Partajează Postat Mai 2, 2010 Foarte frumoasa lucrare. Rosu e culoarea mea favorita. Imi place foarte mult contrastul dintre negru si rosu. De unde ati luat capacele pentru transformatoare? Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Mai 2, 2010 Partajează Postat Mai 2, 2010 un sfat ,sugestie nu pot cere ca se intrpreteaza(nu vreau sa se supere Columbeanca)ce buton sa pun in locul celui care se vede in imagineeu as pune unu maro,model vechi ,din 40cred ca se potriveste cu lateralele din lemn de culoare inchisa,lateralele nu sunt gatasi mai frumos ar fi un lemn rosu inchis,cires,visin?? Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Mai 2, 2010 Partajează Postat Mai 2, 2010 Atenţie pe unde pipăiţi... S-ar potrivi şi unele piese tip vechi, mai ales condensatorii, butoane...imi place sa pipai impedanta! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Mai 2, 2010 Partajează Postat Mai 2, 2010 offtopic dar, ce impedanta trebuie sa aiba in primaru trafului pe 6h13c? viewtopic.php?f=28&t=48962&st=0&sk=t&sd=a&start=45 Link spre comentariu
zal Postat Mai 2, 2010 Partajează Postat Mai 2, 2010 Propun să botezi ampliful BUBURUZA. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum