radue Postat August 13, 2005 Partajează Postat August 13, 2005 @DJ_tymy Am folosit proiectul ce mi l-ai trimis tu.Eu sunt mulktumit de sub meu.Adea astept sa il atac cu un IPA400.Cutia am facut-o din PAL de 16mm, ca altceva nu am gasit pe moment, cu stinghii de 2*2*lungime muchiei aproape la toate muchiile.Am bagat cel putin 300 holtzsuruburi in el ca sa fiu sigur ca rezista destul de mult.O sa postez in curand poze cu el ( nefinisat, imi place cum se vede asa ) Link spre comentariu
Sharky Postat August 13, 2005 Partajează Postat August 13, 2005 300 suruburi? :shock: :shock: :shock: :shock: Link spre comentariu
Paollo Postat August 13, 2005 Partajează Postat August 13, 2005 eu am bagat vreo 200 in cutie de 60 litri + cadran pt rezistenta din fier sa fiu sigur ca nu misca nimic. are 100 de kile subu. Link spre comentariu
Sharky Postat August 13, 2005 Partajează Postat August 13, 2005 dar aracet sau alte cleiuri ati auzit? Link spre comentariu
Paollo Postat August 13, 2005 Partajează Postat August 13, 2005 la noi ajung mai greu cleiurile astea oricum eu foloseam silicon pana la o anumita intamplare :wink: Link spre comentariu
radue Postat August 14, 2005 Partajează Postat August 14, 2005 Da Sharky, cred ca peste 300, si am folosit si Moment Super 3 pt lemn, aproape toat tubul...am vrut sa fiu sigur ca va rezista la 270 W RMS :twisted: pt ca totusi, e PAL de 16 mmCadran de rezistenta din fier??? 100kg??? Da' tu esti dement rau de tot, credeam ca sunt singurul.Sa fiu sincer am vrut si eu sa bag un inel de fier in el pt rigidizare, da' am abandonat ideea ca eu il tot mut prin camera dintr-un colt in altul, asa ca... Link spre comentariu
Paollo Postat August 14, 2005 Partajează Postat August 14, 2005 doar un cadran ai vrut sa bagi? eu am trei , 2 pe capete si unu la mijloc. Oriucm asa ceva nu o sa mai fac, la mine in boxe nu o sa mai fie metal, in afara de diuzor . Dupa 2 beri nimeni nu-mi mai muta subul, la incept nu avea nici manere, asa ma chinuiam, si toate usile le loveam cu el cand il plimbam dintr-o camera in alta. Cre ca deja is cam off-topic. Link spre comentariu
radue Postat August 14, 2005 Partajează Postat August 14, 2005 Poze cu ce am facut eu:referitor la holtzsuruburi... http://www.hi-end.ro/discutii/viewtopic.php?t=6529 Link spre comentariu
avyrez Postat August 16, 2005 Autor Partajează Postat August 16, 2005 dar care difuri de 15'' sunt bune pt woofer sau subwoofer . nici prea schumpe cum ar fi de la p.audio sd-urile thx Link spre comentariu
radue Postat August 16, 2005 Partajează Postat August 16, 2005 HP-15W ( iese ceva de genul de mai sus, sau dupa un proiect al luiNexus, dar ceva mai mare )Din cate am inteles stocul de HP-15W s-a terminat...poate astepti pana la urmatorul transport...Eu numai acest dif l-am incercat de la P Audio, asa ca despre acesta stiu destule; Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat August 16, 2005 Partajează Postat August 16, 2005 cel mai bun raport pret / performanta il are HP15W nu exista nici un difuzor in acest moment pe piata comparabil ca performante la pretul de 178,50 RON :wink: daca mai ai rabdare vreo luna o sa iei HP15W 8) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum