Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

slenium or p.audio

avyrez

Postări Recomandate

• Răspunsuri 40
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radue

12

• kappa_ii

9

• avyrez

7

• Mircea Bartic

6

Top autori în acest subiect

pt subwoofer de casa de 12: mu o sa te multumeasca nimic profesional.cele de 12" sunt majoritatea de bass si midbassmai rar subbass de 12" profesionalincearca Visaton :wink:

Link spre comentariu

eu nu am auzit visaton dar iti pot zice ca infinity ala l-am auzitreproduce 25 hz fara probleme ! are spl mai mic decit este trecut pe internet !! maxim 85 db in loc de 92 ! si mai este o chestie iti cam trebuiesc 400 w 500 w in 4 ohm ! eu am dat cu 300 in el si nu prea il durea si presupun ca mergea mai mult !!

Link spre comentariu

Zi si cam ce buget ai ca am vazut pe forum ca mai demult s-a vorbit de un subwoofer cu Delta 12 LF.Un astfel de dif ajunge cam pe la 4-4,5 milioane + cutia; eu am dat 4,5 mil ( dif + transport dif + Pal + Moment + holtzsuruburi ) pe bp4 meu.

Link spre comentariu

@kappa_II daca te referi la sub-ul meu sa sti ca sunt fff multumit de el, daca stau la juma de m de el vibreaza tot pe mine ( atacat de amp de la Genius 5.1 Deluxe fol de ei pt sub ), si pot sa zic ca il simt si in piept.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări