Vizitator vdrapaca Postat Mai 6, 2010 Partajează Postat Mai 6, 2010 Eu ii dau dreptate lui "NeluF" Inclin spre un pozitioner de antena de satelit cu telecomanda si 8 pozitii presetabile. Nu are cum sa fie un tuner extern (nu are nici o mufa de RF si in interior nu se vede nici un fel de selector). In plus, CI sunt AO care banuiesc ca sunt folosite ca si comparatoare intr-o punte formata din potentiometrul extern montat pe antena si unul din potentiometrele selectorului. Link spre comentariu
vio2007 Postat Mai 6, 2010 Partajează Postat Mai 6, 2010 Eu ii dau dreptate lui "NeluF" Inclin spre un pozitioner de antena de satelit cu telecomanda si 8 pozitii presetabile. Nu are cum sa fie un tuner extern (nu are nici o mufa de RF si in interior nu se vede nici un fel de selector). In plus, CI sunt AO care banuiesc ca sunt folosite ca si comparatoare intr-o punte formata din potentiometrul extern montat pe antena si unul din potentiometrele selectorului.Nu este tuner extern ci pare a fi taster canale tv + telecomanda,deci pe aproape !(tasterul este tipic tv) Link spre comentariu
Vizitator gigel2007 Postat Mai 6, 2010 Partajează Postat Mai 6, 2010 merci pt raspunsuri.totusi dc ar fi sa-l vand ,ce scriu in anunt.ca vand ce?????cum se numeste asta???cat despre un pret???are cineva o idee dezinteresata?astept pareri.merci fain.stima. Link spre comentariu
Vizitator gigel2007 Postat Mai 7, 2010 Partajează Postat Mai 7, 2010 ?????mai are cineva vreo parere? Link spre comentariu
Vizitator gigel2007 Postat Mai 8, 2010 Partajează Postat Mai 8, 2010 ma ajuta cineva cu ultima intrebare,va rog? Link spre comentariu
Mindware Postat Mai 10, 2010 Partajează Postat Mai 10, 2010 Ti s-a cam raspuns.Si eu cred ca e un controller de antena satelit.Cat despre pret,poate simbolic,daca si ala....avand in vedere starea si utilitatea relativa.Plus ca nu stii daca merge,telecomanda nu ai ,banuiesc si e home-made.Nu e frumos sa insisti cu chestii de gen "up".Asta e permisa doar in bazar. Link spre comentariu
former_Alfred Postat Mai 10, 2010 Partajează Postat Mai 10, 2010 Şi eu votez tot pentru părerea lui Nelu F.N-ai ce să vinzi, singurul lucru care valorează ceva (5 lei) în montajul acela e transformatorul de reţea, dacă n-o fi bobinat la mână şi acela. Dacă l-aş fi construit eu, l-aş fi construit cu un programator mecanic de la un video, ar fi arătat beton Link spre comentariu
whitesnake Postat Mai 14, 2010 Partajează Postat Mai 14, 2010 s-ar putea sa fie un receptor de satelit fabricat artizanal insa nu vad filtrele de banda pe acolo. incearca sa fotografiezi toata placa cu partea unde sunt componentele, sa imi dau seama exact despre ce e vorba. in caz ca e vorba de un receptor satelit clemele care sunt pe panoul din spate sunt pentru convertoarele care aveau polarizor magnetic (orizontal / vertical) si nu pentru pozitionarea antenei. cine are un pozitioner acasa stie ca cu transformatorul asta minuscul nu e nici o sansa sa misti o antena de satelit cu ajutorul actuatorului. ceea ce ma deruteaza este ca lipseste mufa F de pe panoul aparatului unde se conecteaza cablul coaxial venit de la LNB. se mai poate presupune ca ar fi un tuner tv extern sau un convertor ca-tv insa la fel, nu vad mufele unde se conecteaza antena terestra sau cablul ca-tv si iesirea catre televizor. Link spre comentariu
Vizitator hitune Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 selector extern Tv cu telecomanda pentu tv alb negru(facut de o coperativa de mici meseriasi) Link spre comentariu
Vizitator gigel2007 Postat Iulie 21, 2010 Partajează Postat Iulie 21, 2010 selector extern Tv cu telecomanda pentu tv alb negru(facut de o coperativa de mici meseriasi) merci fain pt raspuns.daca esti interesat ,l-am pus la vanzare .37 cu tot cu posta,pt colectionari sau cei care au ce face cu el.stima. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum