electriclicdoll Postat Mai 2, 2010 Partajează Postat Mai 2, 2010 salut. as vrea sa stiu unde as putea gasi un rtpa7 la 24 v? va multumesc de ajutor!!! Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Mai 2, 2010 Partajează Postat Mai 2, 2010 http://www.electro-metal.ro/index.php?p ... &subcat=70 Link spre comentariu
blazeu Postat Mai 7, 2010 Partajează Postat Mai 7, 2010 Aici mai suntem si electronisti. Daca descrieti aplicatia dv. se poate gasi o solutie mai putin mecanica, cu pret mult mai mic (probabil si volum, consum si zgomot de functionare mai redus, dar acesti parametri nu sunt intotdeauna relevanti), precum si o FIABILITATE superioara (ati observat ca televizoarele au renuntat la comutatoare, potentiometre si mecanica s-a redus la "contactele elastice"?)Toate cele bune! Link spre comentariu
electriclicdoll Postat Mai 7, 2010 Autor Partajează Postat Mai 7, 2010 Deci: ce as dori eu sa fac?!...: Am un contactor la 24 v si mi-ar trebui ca eu sunt din timisoara,pe undeva pe langa mine un temporizator ceva mai ieftin care sa-l setez o perioada de timp sa stea contactorul cu contactele aprinse.scuze daca mam exprimat gresitnumai bine.multumesc de ajutor! Aici mai suntem si electronisti. Daca descrieti aplicatia dv. se poate gasi o solutie mai putin mecanica, cu pret mult mai mic (probabil si volum, consum si zgomot de functionare mai redus, dar acesti parametri nu sunt intotdeauna relevanti), precum si o FIABILITATE superioara (ati observat ca televizoarele au renuntat la comutatoare, potentiometre si mecanica s-a redus la "contactele elastice"?)Toate cele bune! Link spre comentariu
Vizitator malevdoi Postat Mai 8, 2010 Partajează Postat Mai 8, 2010 Hai sa facem putina analiza pe text : Am un contactor la 24 v... ... pana aici ok... ... si mi-ar trebui ca eu sunt din timisoara ... ... deci daca ai fi din Oradea , nu ti-ar trebui ... ... pe undeva pe langa mine un temporizator ceva mai ieftin... ...deci daca nu e pe langa tine , nu e bine ... samd. Ca sa primesti niste raspunsuri , parerea mea ar fi sa formulezi niste intrebari oarecum inteligibile ...eventual unde vrei sa folosesti contactorul de 24 v, iar sansele de a folosi acel contactor se vor mari. Cu stima... Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Mai 9, 2010 Partajează Postat Mai 9, 2010 daca vrei,iti pot trimite un releu de timp MOELLER,alimentare universala(24v.....240v),plaja de timp de la 0,1sec pana la 60 ore(nu mai stiu exact).sigur te va satisface.... Link spre comentariu
electriclicdoll Postat Mai 9, 2010 Autor Partajează Postat Mai 9, 2010 ai putea te rog sa ma contactezi pe mail-ul [email protected]? multumesc... ai putea te rog sa-mi spui si pretul produsului.? Link spre comentariu
costyndj Postat Mai 10, 2010 Partajează Postat Mai 10, 2010 Mai poti folosi si MET13 tot cu temporizare la 24v....si asta e mai micutz...si il gasesti mai usor Link spre comentariu
blazeu Postat Iunie 18, 2010 Partajează Postat Iunie 18, 2010 Mai fratie, de ce nu folosesti o "priza programabila" (mecanica, ciclu 24 de ore, rezolutie 1/4 ora de la 10 RON, electronica, ciclu 7 zile cu 10 programe, rezolutie 1 minut, de la 40 RON, putere comandata peste 2kW)?Eu am asa ceva si imi inlocuiesc 99% din timerele necesare, cel electronic are si un program separat Random care-mi inlocuieste simulatorul de prezenta (aprinde si stinge (pseudo)aleator o lumina). Asta electronic are un acumulator si ceasul si programarea se pastreaza chiar daca s-a intrerupt curentul.Spor! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum