Vizitator amatoru Postat Mai 2, 2010 Partajează Postat Mai 2, 2010 stie cineva cum se pot modifica transformatoarele de imprimanta in asa fel incat sa am tensiune continua ?deoarece la transformatoarele de imprimanta sunt 3 fire care ies din carcasa si nu am tensiune continua...cum il pot modifica sa ajung la 2 fire cu tensiune continua (cc) Link spre comentariu
bogdan_ Postat Mai 2, 2010 Partajează Postat Mai 2, 2010 Alimentatoarele pe care le-am vazut eu cu 3 fire scot 2 tensiuni continue.Cel mai bine ar fi sa ne spui exact ce scrie pe eticheta alimentatorului la iesire. Link spre comentariu
Vizitator amatoru Postat Mai 2, 2010 Partajează Postat Mai 2, 2010 nu ar fi mai buna o poza? http://it.tinypic.com/r/n1p9g6/5 si mai am inca unu care are 4 fire dar nu are carcasa!era pus direct pe carcasa imprimantei Link spre comentariu
Dr.L Postat Mai 2, 2010 Partajează Postat Mai 2, 2010 Scot CC toata ziua....si noaptea Link spre comentariu
Vizitator amatoru Postat Mai 2, 2010 Partajează Postat Mai 2, 2010 mie pe multimetru imi indica alceva! Link spre comentariu
bogdan_ Postat Mai 2, 2010 Partajează Postat Mai 2, 2010 simbolul ala din dreapta la 3.3 si 24V inseamna curent continuu. In cutiuta aia ai o sursa in comutatie, nicidecum un traf normal la 50Hz. Cum ai masurat de iti arata ca ai curent alternativ?Normal un multimetru va indica pe curent alternativ ceva daca ii bagi curent continuu.In schimb daca bagi curent alternativ si dai pe continuu ar trebui sa iti arate 0. Asa iti poti da seama cu ce ai de a face. Link spre comentariu
danzup Postat Mai 3, 2010 Partajează Postat Mai 3, 2010 mie pe multimetru imi indica alceva!Si normal daca nu stii sa folosesti un multimetru !Mai mult daca ai fi intrebat : unele surse in comutatie dau citiri aberante pe anumite multimetre !!!! Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 3, 2010 Partajează Postat Mai 3, 2010 ...Si normal daca nu stii sa folosesti un multimetru !...Imi cer scuze ca ma bag, dar cred ca mesaje aidoma celor postate de tine ar trebui evitate. La urma urmei coloegul nostru amatoru nu cred ca a afirmat ca este de profesie electronist. Daca tu sau altcineva ati posta pe unul dintre subforumurile moderate de mine si cerand o consultare de natura mecanica ati dovedi ca nu este tocmai domeniul in care va pricepeti foarte bine, credeti ca o asemenea interventie din partea oricui ar contribui la rezolvarea problemei? Nu voi transforma aceasta interventie in polemica, de aceea imi cer scuze daca intervenind am jignit pe cineva. Link spre comentariu
danzup Postat Mai 3, 2010 Partajează Postat Mai 3, 2010 ...Si normal daca nu stii sa folosesti un multimetru !...Imi cer scuze ca ma bag, dar cred ca mesaje aidoma celor postate de tine ar trebui evitate. La urma urmei coloegul nostru amatoru nu cred ca a afirmat ca este de profesie electronist. Daca tu sau altcineva ati posta pe unul dintre subforumurile moderate de mine si cerand o consultare de natura mecanica ati dovedi ca nu este tocmai domeniul in care va pricepeti foarte bine, credeti ca o asemenea interventie din partea oricui ar contribui la rezolvarea problemei? Nu voi transforma aceasta interventie in polemica, de aceea imi cer scuze daca intervenind am jignit pe cineva.Nu am zis-o cu rautate !Imi cer scuze daca s-a simtit cineva jignit ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum