massacre122 Postat Mai 7, 2010 Partajează Postat Mai 7, 2010 io nu vorbesc aici de muzica putere mai sunt sony ceva mic de 100w si frumos are tata si se aud ok pt filme putina muzica nu e vb de putere nu comparati 30 40 w de la harman cu home cinema dinastea de pc se aute f tare la 30w am pe cineva care are un avr 155 pe niste boxe focal de 80mil si pot sa zic ca te da afara din casa. e vb de fidelitate si alea nus bohe pt harman Link spre comentariu
Vizitator mihai110 Postat Mai 7, 2010 Partajează Postat Mai 7, 2010 ..tocmai ce va spuneam.., ca sa schimb boxele nu as lua decat ceva mai scump.., si momentan nu e cazul, vreau intai receiverul.., si de ma voi hotara vreodata ca am nevoie si de boxe super mega.. High q. imi voi lua, dar fara ca sa vand boxele pe care le am,va mai zic ca am avut si niste boxe sony modelu' coloane cu doi basi , si sunt niste chestii de care nu vreau sa mai aud .. auzi cica le-a facut membrana difurilor din "Kevlar" material pt veste antiglont..da ma rog cine vrea sa le impuste cu mitraliera??.. firmele concurente?.. bass-ul se auzea ca un bubuit secat de substanta..,si inaltele te zgariau pe timpan (si mai costa si 8 mil) si de putere stiu.. cu o statie de 2x40w ("universali" ca nu-s a lui Harman sau a altcuiva) si boxele Amfiton 2x150w imi scot vecinii la pascut oricand.Si apropo ca acest subiect tras la indigo l-am deschis si pe alt forum, iar cei de-acolo n-au pomenit de "incompatibilitatea" boxelor, si plus de asta nu am auzit pe vreun detinator sa fie nemultumit de astfel de boxe. Multumesc oricum pt interes si raspunsuri, stima! Link spre comentariu
Vizitator mihai110 Postat Mai 9, 2010 Partajează Postat Mai 9, 2010 ..si daca-mi dvs. imi spuneti sa renunt la boxe in detrimentul la boxe sony si "comerciale" pe deasupra.., deja unele lucruri imi sunt destul de clare..! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum