Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sagem my411x

Vizitator yo_geo_boss

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mihai85

1

• paul14

1

Top autori în acest subiect

Depinde de caz. Ce impedanta are difuzorul orginal?Se poate arde amplificarea sau mai greu difuzoarele. Poti sa folosesti o mufa si sa conectezi un difuzor extern care in momentul cand vrei sa asculti la diful extern se opreste muzica in difuzorul telefonului. Treaba probata :da

Link spre comentariu
Vizitator yo_geo_boss

Mersi pentru sfat.Dar mai am o intrebare am auzit de la o persoana ca exista si coduri care sa se auda mai tare, dar am cautat pe net si nu am gasit asa ceva sau daca exista codurile astea sami spuneti si mie va rog frumos.

Link spre comentariu

Mersi pentru sfat.Dar mai am o intrebare am auzit de la o persoana ca exista si coduri care sa se auda mai tare, dar am cautat pe net si nu am gasit asa ceva sau daca exista codurile astea sami spuneti si mie va rog frumos.

nu exista. lasa-l asa, eventual curata-l de praf sau schimba-i difuzorul daca e distrus
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări