Vizitator yo_geo_boss Postat Mai 1, 2010 Partajează Postat Mai 1, 2010 Vreau sa stiu daca se intampla ceva daca mai pun un difuzor pe telefon???vreau sa stiu cat mai repede.Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator yo_geo_boss Postat Mai 3, 2010 Partajează Postat Mai 3, 2010 Nimeni nu se pricepe la asa ceva. Link spre comentariu
paul14 Postat Mai 3, 2010 Partajează Postat Mai 3, 2010 Depinde de caz. Ce impedanta are difuzorul orginal?Se poate arde amplificarea sau mai greu difuzoarele. Poti sa folosesti o mufa si sa conectezi un difuzor extern care in momentul cand vrei sa asculti la diful extern se opreste muzica in difuzorul telefonului. Treaba probata Link spre comentariu
Vizitator yo_geo_boss Postat Mai 3, 2010 Partajează Postat Mai 3, 2010 Mersi pentru sfat.Dar mai am o intrebare am auzit de la o persoana ca exista si coduri care sa se auda mai tare, dar am cautat pe net si nu am gasit asa ceva sau daca exista codurile astea sami spuneti si mie va rog frumos. Link spre comentariu
Mihai85 Postat Mai 3, 2010 Partajează Postat Mai 3, 2010 Mersi pentru sfat.Dar mai am o intrebare am auzit de la o persoana ca exista si coduri care sa se auda mai tare, dar am cautat pe net si nu am gasit asa ceva sau daca exista codurile astea sami spuneti si mie va rog frumos.nu exista. lasa-l asa, eventual curata-l de praf sau schimba-i difuzorul daca e distrus Link spre comentariu
Vizitator yo_geo_boss Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 Este curatat si este in regula nu are nimik dar vreau sa se auda mai tare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum