cristivirgil Postat Mai 1, 2010 Partajează Postat Mai 1, 2010 Intamplator am intrat in posesia acestei statii. Imi poate spune si mie cineva la ce o pot folosii ???Multumesc Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat Mai 1, 2010 Partajează Postat Mai 1, 2010 Depinde de seria scrisa pe ea.Este o statie care are 8 sau 16 canale in functie de serie.In functie de codificarea Motorola poti afla mai multe detalii, de exemplu puterea, numarul de canale sau banda de frecventa in care functioneaza.GM300 este o statie cu modulatie FM si puterea de iesire de 25w ( majoritatea) si sunt de 2 tipuri VHF si UHF.Cele de VHF se pot utiliza pentru legaturi in FM in banda de 2m (145Mhz) si pentru legaturi prin repetoare iar cele de UHF (430-440 Mhz) pentru comunicatii locale si repetoare. Link spre comentariu
cristivirgil Postat Mai 2, 2010 Autor Partajează Postat Mai 2, 2010 In primul rand, multumesc pentru raspuns. Modelul ar fi cam asta M43GMR29C2AA. Dupa codificarea Motorola :Power - 25W-40W / 16Channel / Range 146Mhz-174Mhz.Intrebarea mea este daca se poare modifica ''usor'' banda de frecventa pentru a lucra cu ea in banda de 2m. Link spre comentariu
yo9how Postat Mai 2, 2010 Partajează Postat Mai 2, 2010 Ceva mai sus de postul tau, in forum este un subiect legat de programarea statiilor motorola, printre care si GM300.Citeste-l si/sau ia legatura cu userul "Yo4You"Toate cele bune,yo9how Link spre comentariu
Yo4You Postat Mai 2, 2010 Partajează Postat Mai 2, 2010 Da se programeaza foarte usor GM300 de VHF ti apasat pe tasta shift cand introduci frecventa sa zicem pentru 145.500 va fi !$%.%)) . Punctul zecimal ramane punct zecimal scris fara shift. Spor la programat si la cat mai multe legaturi.73 2mho! Link spre comentariu
cristivirgil Postat Mai 7, 2010 Autor Partajează Postat Mai 7, 2010 Multumesc pentru informatii si scuze pentru intarziere. Din cauza serviciului sunt mai mult vizitator pe acasa. In scurt timp o sa-mi fac interfata si o sa va tin la curent cu progresele. 73 Link spre comentariu
Vizitator Dorel_bv Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 Am o statie motorola cm140 si as vrea daca poate sa ma ajute cineva sa o trec in banda libera Link spre comentariu
Vizitator Dorel_bv Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 Am de asemenea si o statie gm300 si as vrea daca poate cineva sa ma ajute sa o trec in banda libera. Link spre comentariu
yo9how Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 Cand spuneti "banda libera" va referiti la banda cb, adica 27Mhz??!! Daca da, aceste statii nu pot lucra in acea banda. Mai bine cumparati o statie dedicata pentr banda cb; gasiti modele care incep de la 230-300 Roni, aici ma refer la statii noi, din magazin. Statiile Motorola pe care le detineti functioneaza in domeniu VHF sau UHF, depinde de model . Daca, in schimb prin "banda libera" va referiti la banda PMR, in functie de seria de pe statele statii este posibil sa mearga ( cu conditia ca statiile sa fie modelul uhf). Seriile sunt ceva in genul: " model=h44rfu9180an" - aceasta este o motorola p210 UHF.O zi frumoasa in continuare si va astept cu mai multe detalii.73 de yo9how Link spre comentariu
yo3ihg Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 te referi la CB sau la PMR? depinde si de banda de frecvente in care sunt statiile tale.oricum in CB nu o sa mearga niciodata.edit: mi-a luat-o yo9how inainte Link spre comentariu
marinescug Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 CB niet, PMR, poate, dar cu respectarea puterii maxime la emisie !Adica muult sub posibilitatile GM-urilor. Nu ajuta la nimic daca baga "ciorapul" in spatele statiei si o "sperie" cum fac unii baieti de prin Prahova, amatori de DX-uri in CB Nu le poate raspunde decat un cetatzean cu obiceiuri identice. N-am vazut "baietii" cu reflectometrul in trafic, oprind masinile cu antena, dar nu se stie niciodata. Link spre comentariu
Vizitator Alecs_ue Postat Iunie 4, 2012 Partajează Postat Iunie 4, 2012 Daca vreti s-o vindeti , eu sunt interesat73 ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum