Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Caut scheme pt emitator receptor FM

Vizitator Horatzyu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MiniTehnicus

2

• gica70

1

Daca modulele sunt realizate de o firma, atunci schema nu o sa fie postata pe internet.Daca trimiti un e-mail la firma si nu trimit schema, atunci singura solutie este sa cumperi un modul si sa ridici schema dupa el.In general la noile generatii de automatizari, nu te mai intereseaza schema, folosesti direct modulul necesar, daca se defecteaza se schimba, nu se repara.Automatizarile se realizeaza la nivel de blocuri, asa este mai usor de intretinut si de modificat pentru versiuni mai noi.Pentru exemple de aplicatii, se gasesc pe siteul firmei dau dai o cautare pe google pentru module rf aurel.Mai bine nu te complica inutil, cumpara modulele si utilizeaza-le ca atare.PS. Tipul asta de automatizari sunt pe frecventa de 433Mhz, iar puterea maxima este de 10mw.Daca se depaseste, apar interferente in banda de radioamatori, iar o vizita de la Ancom de obicei se lasa cu amenzi usturatoare.

Link spre comentariu
Vizitator Horatzyu

Mie imi trebuie la un proiect la facultate si trebuie sa le explic schema...cum e facut tot tot....d-aia as fi vrut schema. Daca nu gasesc ma orientez catre altceva. Va multumesc pt ajutor

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Cauta in Conex Club; vei gasi acolo ce doresti; nu-mi amintesc numarul dar pe coperta avea o poza cu Mos Craciun. Am verificat acele montaje (fara partea de codare-decodare) si functioneaza. Au descrierea completa+cablajele. Succes.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări