Vizitator Postat Mai 1, 2010 Partajează Postat Mai 1, 2010 Am o problema cu "utilajul"din atasament in sensul ca nu pot stabili comunicarea cu calculatorul.Doream sa mai adaug muzica dar din pacate nu il mai recunoaste?/sau nu stiu care e cauza.A mai intalnit cineva problema asta?Multumesc.Ps.modelul este NWZ-E444. Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 1, 2010 Partajează Postat Mai 1, 2010 pe alte forumuri sunt intens discutate problemele acestui Walkman, majoritatea probleme de firmware. dupa ce il mai lasi o jumatate de ora la incarcat poti incerca: 1. un alt port USB, un alt PC. 2. dai un reset la player si un format (daca poti intra in meniu) 3. link-ul http://support.sony-europe.com/dna/wm/n ... m=NWZ-E444 (incearca softurile de acolo) 4. daca totul a esuat dai cu el pe fereastra. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 1, 2010 Partajează Postat Mai 1, 2010 Mai deschid fereastra sau nu? .Intre timp am probat jucaria pe alt calculator si nu e defecta,am reusit sa reconstitui fisierele si e totul in regula.Deci problema e in calculatorul meu dar nu stiu ce poate fi.Am revizuit setarile in BIOS totul e in regula,toate porturile USB sunt functionale.La conectarea cablului pur si simplu nu se intampla nimic,nu apare nici un semn ca a gsit un nou hardware doar pe display-ul Wlakman-ului arata ca e conectat ,chiar nu-mi dau seama ce se intampla.Multumesc de raspuns. Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 1, 2010 Partajează Postat Mai 1, 2010 il conectezi la calculatorul tau si vezi ce iti apare in Device Manager. dai un uninstall/install la driverele lui. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 1, 2010 Partajează Postat Mai 1, 2010 In device manager am intrat si dupa ce cauta si incepe sa-si instaleze driver-ul sta doua-trei secunde si apare mesajul Cannot instal this hardware.Nu stiu ce sa zic din moment ce portul usb este functional(alte dispozitive merg fara probleme).Ultima data cand am conectat "utilajul"imi aparea fara nici o problema in My computer dupa care lucram cu el cum aveam nevoie.Nu am observat alte nereguli in functionarea calculatorului,doar cu Wlakmanu-ul asta si asta doar acum cand am vrut sa mai adaug muzica.Orientativ sistemul este proc.la 3,06Ghz,mem.la 1024Mb si SOWindows XP/SP2. Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 1, 2010 Partajează Postat Mai 1, 2010 problema nu este PC-ul,sunt 99% sigur, ci SO.asa se mai intampla cu "Fereastra", dupa ceva timp o iau pe aratura si incurca borcanele.incearca o curatare cu CClener a registrilor + dezinstalarea driverului urmata de instalarea softului (driverul era inclus in Media Manager for WALKMAN) Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 6, 2010 Partajează Postat Mai 6, 2010 problema nu este PC-ul,sunt 99% sigur, ci SO.asa se mai intampla cu "Fereastra", dupa ceva timp o iau pe aratura si incurca borcanele.incearca o curatare cu CClener a registrilor + dezinstalarea driverului urmata de instalarea softului (driverul era inclus in Media Manager for WALKMAN)In sfarsit dupa multe instalari de SO si dezinstalari am ramas pe Windows7 si e totul in regula.Initial am reinstalat Windows XP/SP2 dar dupa 2 conectari reusite,la a treia conectare nu mai vroia sa recunoasca nici cum Wlakman-ul.Contrariat am reinstalat din nou WindowsXP/SP2 si am patit acelasi lucru,dupa 2 conectari corecte iarasi nu am mai reusit sa ma conectez a treia oara.Multumesc de raspunsuri! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum