Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ce parere aveti despre silva schneider?

ce parere aveti despre silva schneider?  

9 membri au votat

1. 1. ce parere aveti despre silva schneider?

• foarte buna
      0
    • buna
      2
    • asa si asa
      0
    • nu prea buna
      1
    • proasta
      6

Postări Recomandate

Vizitator deiutu

doresc sa imi cumpar un lcd tv silva schneider, va rog daca se poate sa`mi spuneti ce parere aveti despre acest producator german. :)multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• suciuclaudiu

3

• tv1

1

• misuraelectronic

1

De Samsung,LG,Sony,Philips,Panasonic nu ai auzit ,in schimb ne pui pe noi sa ne dam cu parerea de marele producator Silva Schneider.Fiecare face ce vrea cu banii lui,asa ca lasa referendumurile deoparte.

Link spre comentariu

am reparat multe lcd silva-schneider .se duce sursa ,si in rest nu am avut probleme.raport pret calitate este ok dar asa o vazut germania cum am vazut eu china adica nu .acum majoritatea lcd se fac in china ,adica piesele ,ca se monteaza in cehia,slovacia,ungaria este cu totul altceva .marca sharp scrie made in japan in rest ...

Link spre comentariu
Vizitator deiutu

am reparat multe lcd silva-schneider .se duce sursa ,si in rest nu am avut probleme.raport pret calitate este ok dar asa o vazut germania cum am vazut eu china adica nu .acum majoritatea lcd se fac in china ,adica piesele ,ca se monteaza in cehia,slovacia,ungaria este cu totul altceva .marca sharp scrie made in japan in rest ...

asta am inteles si eu il legatura cu ele....ca sursa se duce repede din cauza ca nu are buton de unde sa`l opresti si oprindu`l din telecomanda sursa ramane in permanenta cu curent....cam aiurea asta.....cred ca merg maine sa`mi iau....poate ca generatiile astea mai noi sunt putin mai optimizate
Link spre comentariu

silva schneider este o marca germana care a zarit germania din largul coastelor marilor chinezesti...aka marea galbena , etc... :rade: fugiti de asemenea marci ca de dracul gol... :da

Link spre comentariu
Vizitator deiutu

colegu ti-ai luat lcd?

da da, mi`am luat

modelul este LTD 66-100 HD si m`a costat 900 ron nou nout in cutie

este ok insa mi`a spus si tipul de la care l`am luat ca sursa la el nu tine o vesnicie si ca ar fi bine sa`mi iau o priza cu intrerupator sa nu fie tot timpul tensiune pe ea

acum, ramane de vazut cum se va comporta in timp

Link spre comentariu

modelul asta are o sursa foarte buna fata de celelalte modele scoase inainte,probabil au vazut ca au avut probleme,iti recomand sa-l fixezi intr-un loc aerisit...si iti urez o durata mare de functonare a lcd

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări